Decors & Stands

Jun 25, 2019, 20:17
EFS legt anderhalve kilometer lange rode loper in Antwerpen

EFS legt anderhalve kilometer lange rode loper in Antwerpen

07 mei 2015

Op zondag 3 mei 2015 organiseerde de VZW Meir/Beleef Antwerpen in samenwerking met Models On Stage de 'langste' fashionshow van België. Voor deze unieke gelegenheid werd in de stad een catwalk van niet minder dan anderhalve kilometer lang gecreëerd. De rode loper werd op zondagmorgen geplaatst door Event Flooring Services (EFS) dat beroep moest doen al haar knowhow en ervaring om de moeilijke ondergrond en de barre weersomstandigheden te trotsteren.

Ter gelegenheid van de zondagsopeningen organiseerde Models On Stage een gigantische fashionshow in de Antwerpse straten. EFS kreeg de opdracht een rode loper van anderhalve kilometer lang te leggen over de Meir en de Huidevettersstraat, in het shopping center Grand Bazar Antwerp en in de Stadsfeestzaal. In de namiddag defileerden niet minder dan 150 modellen, die eerder dit jaar door Models on Stage uit een groot aantal kandidaten – iedereen tussen 6 en 96 jaar mocht zich aanmelden – werden gecast.

De modellen vertrokken telkens vanuit de deelnemende winkels en volgden de loper die door EFS op zondagochtend werd aangelegd. Ook voor de specialist in eventtapijt was de fashionshow een grote uitdaging. In normale omstandigheden wordt een loper immers binnen op een effen ondergrond geplaatst, maar dat was hier vanzelfsprekend niet het geval. Asfalt, kasseien, beton, natuursteen ... het team van EFS kreeg het allemaal voorgeschoteld. De knowhow en ervaring van EFS was in dit geval onbetaalbaar om niet alleen de moeilijke ondergrond, maar ook de minder gunstige weersomstandigheden met veel wind en regen te trotseren.

De opdrachtgever koos voor een tapijt van het type ExpoStyle, dat perfect geschikt is voor grote oppervlaktes met veel passage. En ook nu weer bleef EFS haar milieubewuste bedrijfsfilosofie trouw: de loper werd na afloop immers 100% gerecycleerd.

www.event-flooring-services.com

Meer van Event Flooring Services :

Cover Flooring