Audiovisueel

Apr 25, 2024, 16:47
L&L Stage Service al 10 jaar leverancier van Tomorrowland

L&L Stage Service al 10 jaar leverancier van Tomorrowland

27 juli 2017

Het feesten kan niet op bij L&L Stage Service, een audiovisueel bedrijf uit Herentals. Niet alleen vieren ze dit jaar hun 25-jarig bestaan, ze zijn ook voor het 10e jaar leverancier van licht en geluid op Tomorrowland en andere evenementen van ID&T.

Het begon allemaal met “Heaven”, de toenmalige oudejaarsnacht party van ID&T in de Hilton in Antwerpen. L&L Stage Service werd gevraagd om dit feest van techniek te voorzien. Al snel volgde nog enkel andere evenementen en uiteindelijk ook het ‘Café d’Anvers’ podium op Tomorrowland 2007, vertelt ons Bart Weyts, zaakvoerder L&L Stage Service.

Jaar na jaar groeide het festival en daarmee ook de samenwerking. Exact 10 jaar later verzorgt L&L Stage Service de techniek voor maar liefst (toeval of niet) 10 podia. Wat wil dit zeggen? Dat zijn ongeveer 450 luidsprekers, meer dan 1000 lampen & meer dan 50 km kabel.

Wat maakt de samenwerking zo bijzonder? De mensen achter ID&T zijn stuk voor stuk fantastisch creatieve personen. Ze hebben soms gekke ideeën en uitdagingen, maar die hebben Tomorrowland gebracht tot waar het nu staat. Deze uitdaging mee mogen en kunnen realiseren geeft elk jaar opnieuw een ontzettend grote voldoening voor het ganse L&L team, aldus Bart Weyts.

Over L&L Stage Service

L&L Stage Service levert audiovisuele (licht, geluid en video) services en equipement voor bedrijfsevenementen, beurzen, festivals, televisie en theater producties. L&L Stage Service top bedrijf behoort tot de top in zijn sector. Het is geen toeval dat het bedrijf een exponentiële groei kent. We onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak waarin we geen enkele uitdaging uit de weg gaan. We beschikken ook over een eigen atelier waardoor dergelijke “tailor made” projecten kunnen realiseren.

2017 wordt een feestjaar voor want dan vieren we onze 25 jarig bestaan.

Verdere info vind je op onze website en facebook pagina.

www.llstageservice.be

Meer van L&L Stage Service :