Audiovisueel

Aug 8, 2020, 20:25
"AV Meets IT days" van Auvicom opnieuw een schot in de roos

"AV Meets IT days" van Auvicom opnieuw een schot in de roos

02 oktober 2017

De "AV Meets IT days" van Auvicom, die doorgingen op 5 & 6 september zitten erop: meer dan 50 bezoekende bedrijven, meer dan 80 geïnteresseerde bezoekers, meer dan 20 toelichtende leveranciers, meer dan 200 smakelijke pannenkoeken van Crepouz... Met bijna 100% tevreden leveranciers én klanten bleek editie 2017 alweer een fantastisch succes.

U kon er niet bij zijn? Enkele indrukken…

 

Exertis is distributeur van o.a. Lifesize, een gebruiksvriendelijke cloudbased videoconferentietool, en producten van Polycom - geïntegreerd met Skype-For-Business en Office 365, een draadloze presentatietool die 4k-resoluties aankan. Norbert Bakker: “Wij overbruggen afstanden en doen dit zo laagdrempelig mogelijk”.

 

Filip Cogghe van NEC en Jean-Marc Volon van Sennheiser presenteerden elkaars aanvullende producten. Filip demonstreerde een interactief scherm en Jean-Marc oplossingen voor audioconferencing. Beiden huldigen hetzelfde adagio: “intuïtieve, plug-and-play visuele en auditieve oplossingen bieden aan de eindgebruiker”.

 

Samsung Electronics bracht een showcase van zijn huidige gamma displays. Steven Brouwers: “Samsung bezorgt je de toekomst met zijn innovatieve displayoplossingen en die toekomst is nu”.

 

Mercury, de videoconferencingtool/hub van Creston, is een all-in-oneoplossing. David Klein: “Crestron Mercury™ heeft alles in huis voor geslaagde meetings en samenwerkingen, compleet met veilige cloudfunctionaliteit en beheer”.

 


Johnny Sluyten van Extron presenteerde de Mediaport 200. Johnny Sluyten: “Service, Support en Sollutions staan bij ons centraal. Wij zijn het verlengstuk van de reseller in plaats van gewoon de verkoper van producten”.


I3 Tech maakt meeting-roomoplossingen en presenteerde op deze AV/IT-days de I3 Huddle. Yves Roose: “I3 Huddle is een complete plug-and-playoplossing waardoor je je gewoon op je eigen job kunt focussen”.


Nico Koets van Comm-Tec stelde enkele producten van Barco, Comm-Tec en Evoko voor: “De Collaboration Hub is een all-in-onetoestel om goed samen te werken”. Evoko heeft een room-bookingsysteem dat erg makkelijk is in gebruik: “Wij streven ernaar om goede AV-oplossingen te vinden voor onze klanten”.

 

De Epiphan van Pearl is volgens Yves Van Hullebush een “all-in-oneoplossing voor streaming en recording”. Bij Pearl gaan ze prat op gebruiksvriendelijkheid, hun product als totaaloplossing en het polyvalente gebruik van de Epiphan.


Shure
zorgt voor microfoonoplossingen en conferencesystemen. Shure-conference streeft er volgens Mark Ebing naar om “wereldwijd het meest betrouwbare merk te zijn”.

 

Milestone etaleerde zijn Vaddio pan-tilt-zoomcamera’s voor professionele video, auditoria, universiteiten, conference-rooms,... Dennis Driessen: “Art of easy: het zo makkelijk mogelijk maken om aan video-capture te doen”.

 


Jorgen Acke en Xavier Vliegen van Maverick toonden met overtuiging de mogelijkheden van de Microsoft Surface Hub en andere technologieën van Logitech, Smart & Barco Clickshare. “Maverick biedt iedereen de beste interactieve en collaborationoplossingen”.

See u next year!

www.auvicom.be

Meer van Auvicom :