Audiovisueel

Apr 20, 2024, 11:58
Voor Deltarent is elke partner een gerespecteerde partner

Voor Deltarent is elke partner een gerespecteerde partner

14 april 2016

Deltarent mag zich vandaag een succesvolle onderneming noemen. De specialist in het ontwerpen van audiovisuele producties en het verhuren van audiovisueel topmateriaal heeft een uitstekend jaar achter de rug en nam ook in 2016 een drukke start. Op de lauweren rusten, is niet aan Nico Lameire en zijn team besteed. “We blijven voortdurend investeren om een perfect afgewerkt totaalpakket te kunnen bieden. Recent hebben we bijvoorbeeld geïnvesteerd in onze tak video.”

Ondertussen is het 20 jaar geleden dat Nico Lameire in zijn eentje van start ging met Deltarent. Onder Nico’s bezielende leiding groeide het bedrijf uit Ruiselede uit tot een succesvol en alom gerespecteerd productie -en verhuurbedrijf. “Wij zijn niet in één klap groot geworden, maar geleidelijk aan gegroeid door telkens opnieuw het onderscheid te maken door onze persoonlijke touch. Bij Deltarent is de klant geen nummer, maar een gerespecteerde partner. Wij maken er een erezaak van om mee te denken over het concept dat perfect past bij de wensen en het budget van de klant.”

Het spreekt voor zich dat Nico Lameire vandaag niet langer alles alleen doet. “We hebben door de jaren heen een sterk team met vakbekwame mensen in zowel licht, geluid, video  als decor opgebouwd. ‘De juiste mensen op de juiste plaats’ is de grootste sterkte van Deltarent. Bij ons gaat het om veel meer dan materiaal plaatsen, besturen, leveren en ophalen. Hoe groot of klein de opdracht ook is, we gaan telkens opnieuw zorgvuldig te werk en willen binnen de budgettaire krijtlijnen altijd de beste oplossing geven. Wij eisen echt veel van ons personeel, producties moeten ‘af’ zijn.”

Deltarent werd door Experience Magazine verkozen tot beste AV-firma. “We werken dag na dag hard verder om die status van beste bedrijf aan te houden. Daarom blijven we constant investeren in nieuwe materialen. De jongste tijd hebben we bijvoorbeeld heel wat geïnvesteerd in nieuw materiaal. Alles gebeurt steevast met het oog op het aanbieden van een totaalpakket. Als het om licht, geluid, video en decor gaat, zijn we een echte ‘one-stop-shop’ en dat voor een zeer divers cliënteel. Wij doen bijvoorbeeld heel veel beurzen en waren onlangs nog te zien op het Autosalon waar we de stand van Lotus en Maserati technisch vakkundig hebben ondersteund. We doen ook regelmatig producties op de festivals, maar zijn evenzeer gespecialiseerd in het corporate verhaal met tal van bedrijfsevents. Een mooi voorbeeld daarvan is het seminarie in Plopsaland dat we in opdracht van een interimkantoor in goede banen hebben geleid. Waar we ook aan de slag zijn, we zorgen ervoor dat elk evenement een ‘true event’ is.”

www.deltarent.com

Meer van Deltarent :

Deltarent - John & Jane