Audiovisueel

Jul 13, 2020, 20:15
Sylvester lanceert nieuwe baseline “we tell Your story”

Sylvester lanceert nieuwe baseline “we tell Your story”

29 februari 2016

Uw verhaal vertellen. Dat is wat we bij Sylvester doen. Sylvester combineert twee kernactiviteiten: televisie en filmpjes enerzijds, events anderzijds. Sterk diverse activiteiten, denkt u? In de grond niet. Want of we nu iets filmen en vertonen, of live laten gebeuren: het doel is hetzelfde.

Een boodschap overbrengen, een verhaal vertellen: dat is bij elke opdracht ons streven. Daarom dat we met volle overtuiging onze nieuwe baseline "we tell Your story" lanceren.

Ons audiovisueel team vertelt zowel fictieve verhalen - de recente bioscoopfilm Ay Ramon! of de fictiereeksen Kinderen van Dewindt (één)  en Crème de la Crème (VTM) - als non-fictieverhalen. We maken documentaires voor Canvas, Ketnet, Eén (Koppen) en Kro. Daarnaast kan u bij hen ook terecht voor het vertellen van een commercieel verhaal: een testimonial, een voorstellingsfilmpje van uw bedrijf, een instructiefilmpje, een online viral. 

Ook ons Eventsteam heeft een heel arsenaal aan tools om een verhaal tot leven te brengen.  Interactieve congres- en seminarieformats zijn ideale dragers voor sterk inhoudelijke boodschappen.  Met multimediale personeelsevents dompelen we de werknemers onder in het verhaal en de cultuur van een bedrijf of organisatie.  Klanten worden fans via wervende klantenevents en productlanceringen.  En een publieksevent, zoals binnenkort o.a. de Danspromenade en The Tall Ships Races, is dan weer ideaal om het brede publiek mee te nemen in een (groot)stedelijke verhaal en sensibiliserende campagnes.

Sylvester is in de afgelopen jaren van een huis met twee zeer performante divisies (audiovisuals en events) geëvolueerd naar een state of the art Crossmediaal Productiehuis. We brengen de story van mensen, merken, overheden, organisaties en bedrijven tot leven door authentieke belevingsconcepten. We zetten daarvoor het hele spectrum van evenementiële en/of audiovisuele tools in op basis van onze expertise en ervaring met high level klanten.

En de kern van een goede story? Een verhaal dat blijft hangen en enthousiast wordt naverteld.

www.sylvesterproductions.be

Meer van Sylvester :