Audiovisueel

Feb 22, 2024, 4:34
PLAY AV ondersteunde The Gateway tijdens Cisco Live 2017

PLAY AV ondersteunde The Gateway tijdens Cisco Live 2017

20 maart 2017

Cisco Live is een event dat wereldwijd plaatsvindt en waar IT en communicatie professionals samen komen om de kennis en vaardigheden op te doen die ze nodig hebben door middel van in-person evenementen, live webcasts en on-demand sessies. Deze keer streek het event neer in de Messe, het beursgebouw in Berlijn. Play AV ondersteunde er The Gateway met de laatste technologieën op het vlak van geluid en projectie.

Technologie is altijd in ontwikkeling, dus Cisco Live-houdt je up-to-date gedurende het hele jaar met tal van evenementen. Daarnaast is Cisco Live ook een bloeiende gemeenschap. Duizenden IT-professionals uit de hele wereld komen er naar toe om ideeën uit te wisselen en zich te laten inspireren. Het event is de place to be als de professional meer te weten wil komen over Cisco-oplossingen en andere technologieën of trend of men gewoonweg collega’s van over de hele wereld wilt ontmoeten.

Play AV in The Gateway

The Gateway is het platform of online forum van Cisco’s ‘Advocates’. Een forum waar alle gebruikers of ‘Advocates’ elkaar kunnen helpen en/of innovatieve ideeën kunnen uitwisselen. Play AV heeft samen met Kemosabe, een creative agency, een Hub gecreëerd waar de Advocates van Cisco de kans hadden om meer te leren over Cisco’s producten, technologieën, enzovoort.

Daarbij werd er gebruik gemaakt van de laatste technologieën op het gebied van geluid en projectie met onder andere een Dolby surround sound en 8K 98” en 65”displays voor een ‘immersive’ experience. De Advocacy film die in de hub werd afgespeeld is nadien ook op het hoofdpodium gespeeld voor 4500 personen. De goede en vlotte samenwerking tussen de verschillende partijen uitte zich in een knap resultaat.

Voor al uw aanvragen, technische en commerciële inlichtingen kan u bij de Prosales en Rental afdeling van Play AV terecht : info@playbiz.be of +32(0)9 381 86 40. Een enthousiast team staat ter uwer beschikking teneinde u zo snel en efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn.

www.playbiz.be

 

Meer van Play AV :