Audiovisueel

Dec 7, 2023, 15:31
Interactieve nieuwjaarsboodschap VDAB Vlaams-Brabant met PLAY AV

Interactieve nieuwjaarsboodschap VDAB Vlaams-Brabant met PLAY AV

07 februari 2017

Traditioneel nodigen vele firma’s in januari hun werknemers uit om een glas te drinken, een hapje te eten, maar vooral om het beste te wensen en een inspirerende boodschap mee te geven voor het nieuwe jaar.  De Vlaams-Brabantse afdeling van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling kwam met een origineel concept op de proppen. PLAY AV verzorgde de audiovisuele ondersteuning.

In de evenementsector staat de maand januari bol van de vele nieuwjaarsrecepties. Het was dan ook een goed gevulde maand voor de firma PLAY AV, gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van audiovisuele apparatuur. Het nieuwjaarsevenement van de VDAB Vlaams-Brabant stond ook op ons programma.

Als geprefereerde audiovisuele huisleverancier en partner van De Montil werd PLAY AV ingeschakeld door de Vlaamse Dienst voor Arbeidsmiddeling. Deze wou op interactieve wijze haar boodschap overbrengen voor 2017 aan al hun medewerkers. Niet via de traditionele speech, maar via een verkiezing van de Slimste VDAB’er. Play AV ontwikkelde het audiovisuele concept om de boodschap te vertalen naar het publiek met hoogstaande klank, licht- & videoapparatuur. Als kers op de taart volgde een optreden van De Lucifers, een door het personeel van de VDAB samengestelde coverband.   

PLAY AV denkt vanuit de filosofie dat details het verschil maken tussen zilver of goud. Elk evenement verdient de volledige toewijding, van een kleine vergadering met tien personen tot een groot personeelsfeest voor 5000 personen. De groep over het individu, het concept in functie van uw behoeftes. Bij PLAY bestaat het team uit teamspelers. Waarom? Omdat ze gewoon echt houden van wat ze doen.

Voor al uw aanvragen, technische en commerciële inlichtingen en een degelijke service kan u bij info@playbiz.be terecht. Een technisch en commercieel team staat ter uwer beschikking teneinde u zo snel en efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn.

www.playbiz.be

Meer van Play AV :