Audiovisueel

Dec 7, 2023, 13:32
Play AV ondersteunt uitreiking eredoctoraten Universiteit Antwerpen

Play AV ondersteunt uitreiking eredoctoraten Universiteit Antwerpen

29 mei 2019

Op donderdag 4 april werden de eredoctoraten uitgereikt door de Universiteit van Antwerpen. Play AV was ook dit jaar verantwoordelijk voor het licht-, video- en cameragedeelte. 

Het was wederom een boeiende dag waarbij 4 top wetenschappers en een Nobelprijswinnaar voor de Vrede in de schijnwerpers werden gezet.

De uitreiking ging van start met een masterclass die werd gegeven door alle eredoctors aan de oud-leerlingen van UAntwerpen en andere geïnteresseerden. Daarna volgde het belangrijkste moment van de dag, de plechtige uitreiking.

Volgende wetenschappers en Nobelprijswinnaar werden gekroond:

  • Dr. Denis Mukwege - Nobelprijswinnaar voor de Vrede 2018
  • Prof. Mathias Dewatripont
  • Prof. Heidi Larson
  • Prof. Jane Lubchenco
  • Prof. Xavier Maldague

Op het einde van de dag konden de eredoctoren en alle andere gasten nagenieten tijdens een culinaire receptie.

Play AV was ook dit jaar verantwoordelijk voor het licht-, video- en cameragedeelte. Het was belangrijk voor Universiteit Antwerpen dat het auditorium niet meer op een gewoon auditorium leek, maar een gezellige en gepaste ruimte werd voor een plechtigheid. Het was dus belangrijk dat het podium, de zangers en de sprekers op een gepaste manier verlicht werden. De show werd ook live gecapteerd en kort daaropvolgend gemonteerd om de dag nadien op de website van UAntwerpen te publiceren.

Meer van Play AV :