Audiovisueel

Dec 7, 2023, 13:40
Play AV ondersteunt jubileum Volvo-medewerkers

Play AV ondersteunt jubileum Volvo-medewerkers

20 november 2019

Evenementenbureau We Make You Happy organiseerde onlangs een uniek feest voor de jubilarissen van Volvo Car Gent. Play AV nam hierbij de audiovisuele omkadering voor zijn rekening.

De Zweedse autofabrikant Volvo Cars richtte in 1965 een fabriek op in Gent, een centrale ligging binnen Europa met de haven als troef. De fabriek bestaat ondertussen al meer dan 50 jaar.

De werknemers die 25 jaar in dienst zijn, worden elk jaar uitgebreid in de bloemetjes gezet. Dit jaar werd voor de ruim 300 medewerkers met 25 jaar dienst op de teller een prachtig evenement georganiseerd. In de Ghelamco Arena in Gent werden ze uitgebreid gevierd en gefeliciteerd voor hun trouw en harde werk.

We Make You Happy als eventpartner gebruikte de prachtige setting van het Gentse voetbalstadion om er een uniek feest van te maken. De volledige audiovisuele omkadering werd door Play AV voorzien met onder andere een P6 ledwall een 5,5x3m, een geluidsinstallatie en de nodige rigging.

Stefan Fesser, CEO van Volvo Car Gent, gaf een speech aan de zijlijn van het speelveld van KAA Gent voor zijn medewerkers. Jan Matthys nam vervolgens interviews af met medewerkers in de tribune, wat afgewisseld werd met vooraf opgenomen filmpjes. De dag werd feestelijk afgesloten met een optreden en een diner op de derde verdieping van het prachtige stadion.

Een onvergetelijke dag voor alle betrokken medewerkers van Volvo Car Gent. Lees hun volledige verhaal in bijgevoegde link:

https://www.volvocargent.be/life-at-volvo/life-at-volvo/25-jaar-trouwe-dienst-dat-verdient-een-mooi-feest  

Meer van Play AV :