Audiovisueel

Jul 13, 2020, 3:06
FlyAway brengt Peugeot Brand Convention in beeld

FlyAway brengt Peugeot Brand Convention in beeld

21 november 2019

In oktober organiseerde Peugeot een Brand Convention in Amsterdam. Het eventkantoor DDMC/Novateam schakelde FlyAway Visual Facilities in om het plenaire gedeelte van de conventie in beeld te brengen.

Peugeot bracht maar liefst 2400 gasten uit 68 verschillende landen en 250 auto’s samen in de Amsterdamse RAI voor een reeks workshops, testritten, een galadiner en een indrukwekkende conventieshow.

Voor dit laatste luik deed DDMC/Novateam een beroep op FlyAway Visual Facilities uit Willebroek, dat gevraagd werd om de livecaptatie van het event voor zijn rekening te nemen. FlyAway zette hiervoor 5 HD-camera’s in. Daarnaast gebruikte men ook nog twee mini-camera’s die in de auto verwerkt werden. Deze setup werd geïnstalleerd en bediend door een crew van zes personen, met daarbij twee techniekers en vier cameramensen. De beeldregie was in handen van een van de grootste namen binnen het vak, met name Hans Pannecoucke. 

“De Peugeot 2020 Brand Convention was een bijzonder omvangrijk en uitdagend evenement”, zo vertelt Pieter Verschueren van FlyAway. “Het was dan ook heel fijn om daar met ons team aan te mogen meewerken.”