Audiovisueel

Feb 22, 2024, 6:26
Silverfin-congres kan rekenen op Play AV

Silverfin-congres kan rekenen op Play AV

07 juni 2019

Op dinsdag 14 mei ging de 4de editie van Fast Forward 2019 door in de Ghelamco Arena, een event voor boekhouders, accountants en belastingconsulenten die willen netwerken en ontdekken hoe de technologieën in hun sector veranderen. Play AV was verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de 5 break-out rooms.

Tijdens dit congres toont Silverfin aan hoe je als financiële dienstverlener nieuwe technologieën in je processen integreert, en hoe je succesvol een digitale strategie implementeert. Dankzij het Connected Accounting programma konden de 800 bezoekers luisteren naar tal van interessante sprekers en debatten en deelnemen aan leerrijke workshops. Daarnaast was er ook een partner-village met meer dan 30 technologie partners.

Play AV was, als exclusieve audiovisuele partner van de Ghelamco Arena, verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van de 5 break-out rooms. Iedere break-out room werd voorzien worden van projectieschermen waar de presentaties en de simultane vertalingen op gepresenteerd werden. Daarnaast was er ook 1 'stille break-out room' waar de bezoekers enkel via hun headsets naar de spreker konden luisteren.

Meer van Play AV :