Audiovisueel

Jun 6, 2023, 8:20
Prolight + Sound 2020: het evenement is geannuleerd

Prolight + Sound 2020: het evenement is geannuleerd

16 maart 2020

Prolight + Sound zal niet plaatsvinden in 2020. Op 12 maart vaardigde het Ministerie van Sociale Zaken en Integratie van de deelstaat Hessen algemene besluiten uit die grootschalige evenementen verbieden die naar verwachting meer dan 1000 bezoekers zullen trekken. Op dit moment kan niet worden aangenomen dat de huidige situatie zal zijn veranderd tegen de tijd dat het uitgestelde evenement had moeten plaatsvinden. Daarom heeft Messe Frankfurt besloten het evenement te annuleren.

Het was niet mogelijk om Prolight + Sound 2020 op de oorspronkelijk geplande data te houden, omwille van de maatregelen die werden ingevoerd tegen de snelle verspreiding van SARS CoV-2-infecties.

“We hebben er alles aan gedaan om Prolight + Sound 2020 zo snel mogelijk na de oorspronkelijke data te laten plaatsvinden. We willen onze dank uitspreken aan de respons en steun van tal van bedrijven en organisaties die zeiden dat ze hiervoor de krachten wilden bundelen. Het spijt ons dat we de beurs moeten annuleren. We zijn er echter van overtuigd dat dit onder de huidige omstandigheden onvermijdelijk is ”, aldus Detlef Braun, lid van de raad van bestuur van Messe Frankfurt GmbH.

De volgende Prolight + Sound vindt plaats van 13 t.e.m. 16 april 2021.

Meer van Prolight + Sound :