Audiovisueel

Jun 6, 2023, 8:33
Grote verwachtingen voor de toonaangevende vakbeurs van de entertainmenttechnologiesector
(c) Messe Frankfurt Exhibition GmbH / Robin Kircher

Grote verwachtingen voor de toonaangevende vakbeurs van de entertainmenttechnologiesector

23 maart 2023

De sector maakt zich op voor vier volle dagen ondernemen, netwerken en positieve energie. Op Prolight + Sound (25 t/m 28 april) kunnen bezoekers alle nieuwste trends en technologieën ontdekken voor spectaculaire events.

Voor het eerst sinds 2019 vindt de show plaats zonder grote wereldwijde reisbeperkingen. Hierdoor zullen exposanten uit de hele wereld, ook uit Azië, weer in groten getale vertegenwoordigd zijn. Prolight + Sound wordt zo een wereldwijde ontmoetingsplaats voor bedrijven, besluitvormers, professionals – en voor jonge talenten die op de drempel staan van een carrière in de evenementenindustrie. De show biedt een breed spectrum aan producten en thema's, van verlichting en lasers, via PA-systemen en studiotechnologie tot projectie en LED, evenals evenementenservices. Met name op het gebied van theater- en podiumtechniek is het evenement uitgegroeid tot Europa's grootste ontmoetingsplek.

 “Samen met onze partners en het hele team hebben we onophoudelijk gewerkt om het platform te creëren dat de industrie nodig heeft en verdient. We verheugen ons op tal van premières in het programma, op de innovaties van de exposanten en op interessante ontmoetingen. Ik kijk er vooral naar uit om de succesvolle toekomst van de evenementenbranche met de exposanten en bezoekers te vieren tijdens de bijeenkomst op de avond van de eerste beursdag”, zegt Mira Wölfel, directeur Prolight + Sound. De belangrijkste spelers die hun nieuwe producten en innovaties op de show laten zien, zijn onder meer ADJ, Adam Hall, Area Four Industries, Artthea Bühnentechnik, ASM Steuerungstechnik, AV Stumpfl, Ayrton, Bütec, Cast, Chainmaster, Chauvet, Chemtrol Division, Clay Paky, ComputerWorks, DAS Audio, Dataton, Elation, ETC, Eurotruss, FACE, Focon, Gala Systems, Gerriets, GLP, Highlite International, HOAC, HOF, Igus, InEar, JB-Lighting, Kling & Freitag, KS Audio, Kvant, L-Acoustics, Laserworld, Lawo, Lightpower, Link, LMP Lichttechnik, MA Lighting, Major, Martin by Harman, Meyer Sound, Mipro, Osram, PK Sound, Portman, Primacoustics,  Prolights, Radial Engineering, Riedel, Robe, Robert Juliat, Rosco, SBS Bühnentechnik, SGM, TAIT, TMB, Unilumin, Waagner-Biro en Zactrack.

Prolight + Sound in Frankfurt am Main opent de deuren van 25 tot 28 April 2023.

Meer van Prolight + Sound :