Audiovisueel

Oct 4, 2022, 6:39
Prolight + Sound werkt samen met pretparkassociatie IAAPA
(c) Messe Frankfurt Exhibition GmbH - Pietro Sutera

Prolight + Sound werkt samen met pretparkassociatie IAAPA

01 september 2022

Prolight + Sound, de toonaangevende vakbeurs voor evenement- en entertainmenttechnologie, en de International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA) streven er samen naar om hun potentieel maximaal te benutten. Daarom zal Prolight + Sound een stand hebben op IAAPA Expo Europe in Londen (12 - 15 september 2022). IAAPA zal op zijn beurt deelnemen aan Prolight + Sound in Frankfurt am Main (25 - 28 april 2023).

Met een veelvoud aan showpodia, uitgebreide thema-attracties en speciale evenementen, zijn pretparken een belangrijke klantenmarkt voor fabrikanten van licht-, geluid-, podium- en AV-mediatechnologie. Net als andere sectoren heeft de wereldwijde attractie-industrie te maken met tekorten aan arbeidskrachten en blijft ze manieren vinden om te herstellen na de pandemie. Tegen deze achtergrond werken Prolight + Sound en IAAPA aan het versterken van de banden tussen de sectoren.

Mira Wölfel, Directeur van Prolight + Sound: “Het is onze missie om leveranciers en afnemers van innovatieve technische oplossingen bij elkaar te brengen. Daarom gebruiken we IAAPA als platform om de bekendheid van het merk Prolight + Sound in de pretparkindustrie verder te vergroten. Bovendien willen we bedrijven zo goed mogelijk ondersteunen in hun zoektocht naar geschoolde arbeidskrachten.”

Prolight + Sound is sinds 1995 een internationale ontmoetingsplaats voor bedrijven en professionals uit de event- en entertainmenttechnologiesector. De focus ligt op innovatieve producten die indrukwekkende bezoekerservaringen creëren en spectaculaire producties mogelijk maken. Naast licht- en audiosystemen zijn dit met name oplossingen op vlak van lasers en podiumeffecten, LED en projectie, podiumtechnologie en -apparatuur, mediabesturing en -netwerken, evenals de nieuwste trends op het gebied van holografie, AR/VR en ‘immersive’ entertainment. Daarnaast biedt Prolight + Sound een uitgebreid dienstenpakket voor rekrutering en carrières in de evenementen- en entertainmentsector.

Het evenement Prolight + Sound vindt plaats van 25 t.e.m. 28 april 2023.

Meer van Prolight + Sound :