Audiovisueel

Oct 2, 2023, 13:33
Prolight + Sound 2020: inschrijvingen voor de ‘Sinus – Systems Integration Award’ gaan van start

Prolight + Sound 2020: inschrijvingen voor de ‘Sinus – Systems Integration Award’ gaan van start

12 september 2019

De ‘Sinus – Systems Integration Award’ focust op de installatie van AV media. Bedrijven en professionals uit deze sector worden nu opgeroepen om hun showcaseprojecten voor de competitie in te dienen. De awards zullen worden uitgereikt tijdens Prolight + Sound (31 maart tot 3 april 2020) in het Frankfurt Fair and Exhibition Centre. 

De Sinus is een van de meest begeerde prijzen op het vlak van audiovisuele communicatie. Deze wordt uitgereikt aan succesvolle bedrijfs- en entertainmentconcepten die zich onderscheiden door het toekomstgerichte gebruik van vaste mediatechnologie, in bijvoorbeeld conferentiecentra, vergaderzalen, televisie- en radiostudio's, merk- en ervaringswerelden en recreatieve attracties. De winnende projecten worden gekozen door een deskundige jury bestaande uit leden van de vakverenigingen, deskundigen uit de sector, vertegenwoordigers van de media en Messe Frankfurt.

Vorig jaar werd de award uitgereikt aan de Inspiration Wall in het Merck Innovation Center in Darmstadt. Verder was er ook een prijs voor de nieuwe IP-gebaseerde mediatechnologie in het GEO Mission Control Center van EUMETSAT.

Op www.prolight-sound.com/sinus, hebben kandidaten de mogelijkheid om een overzicht van hun projecten in te dienen met een korte beschrijving en afbeeldingen. De deadline voor ontvangst van inzendingen is 8 november 2019.

Meer van Prolight + Sound :