Audiovisueel

Jun 6, 2023, 7:55
Ga gratis naar de Prolight+Sound 2019

Ga gratis naar de Prolight+Sound 2019

25 januari 2019

Gedurende 4 dagen zal de Prolight + Sound vakbeurs u een zeer uitgebreid aanbod bieden, gaande van event & stage technologie, verlichting, special effects, AV-media technologie, audio, DJ & recording technologie … tot broadcasting en studio technologie. Dit met tal van nieuwigheden!

De beurs zal plaatsvinden van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 april.

Als lezer van Eventnews kan u uw gratis toegangsticket (doorlopend) via e-mail aanvragen.

20 gratis doorlopende tickets

Om uw gratis ticket te ontvangen dient u een mailtje te sturen aan kristof.nelis@messefrankfurt.be met als onderwerp “gratis PLS 2019 ticket – Eventnews”. U krijgt dan via e-mail een code toegestuurd die u online kan omwisselen in een doorlopend ticket.

Gedurende de beurs verlenen deze tickets, indien gepersonaliseerd op naam van de gebruiker, eveneens gratis transport met het openbaar vervoer in Frankfurt am Main (RMV netwerk).

Uw reis naar Frankfurt - op 1 dag heen & terug met de ICE treinen!

Dankzij de rechtstreekse ICE-hogesnelheidstrein is een beursbezoek  nu op 1 dag mogelijk. 4x per dag spoort er een ICE tussen Brussel Zuid en Frankfurt am Main. De eerste ICE verlaat Brussel Zuid om 06h25 en bereikt Frankfurt om 09h30. De laatste directe terugreis is mogelijk om 18h29 en komt aan te Brussel om 21h30. Voor meer informatie kan u terecht op de website www.nmbs.be

Wij kijken ernaar uit u in Frankfurt te mogen verwelkomen!

Contact:
Kristof Nelis
Sales & Marketing Manager Messe Frankfurt Belgium - Luxembourg 
Tel: +32 (0) 2/880.95.87 
E-mail: kristof.nelis@messefrankfurt.be 

Meer van Prolight + Sound :