Audiovisueel

Aug 25, 2019, 16:08
Prolight + Sound 2019 pakt uit met eerste Broadcast + Production Forum

Prolight + Sound 2019 pakt uit met eerste Broadcast + Production Forum

15 januari 2019

Een nieuw hoogtepunt voor professionals op het gebied van radio en bewegende beelden: de première van het seminarieprogramma ‘Broadcast + Production Forum’ zal plaatsvinden op vrijdag 5 april tijdens Prolight + Sound. Sprekers met hands-on ervaring zullen er technologische trends en toekomstgerichte projecten presenteren. Deelname is gratis voor bezoekers van Prolight + Sound.

Van de triomf van IP-gebaseerde transmissie, over gevirtualiseerde play-out, tot UHD-streaming: nieuwe technologische oplossingen veranderen de sector in een snel tempo. Het nieuwe Broadcast + Production Forum op Prolight + Sound biedt een platform voor deze en andere innovaties en creëert een contactpunt tussen bedrijven, beslissers en gebruikers.

Fabrikanten van producten zoals camera's, radioverbindingen, streaming-encoders, beeldmixers, broadcastpanels en gespecialiseerde audiotoepassingen krijgen de kans om hun oplossingen te presenteren aan de hand van lezingen van 45 minuten.

Het programma zal worden samengesteld door experts van de Hessischer Rundfunk-omroep en productspecialisten van bedrijven die zijn vertegenwoordigd op Prolight + Sound. Exposanten uit de omroep- en productiesector kunnen tot eind januari voorstellen indienen.

Het Broadcast + Production Forum zal worden gehouden in Hall 4, Level C, Room ‘Consens’ van 11.00 tot 18.00 u op 5 April.

Meer informatie over Prolight + Sound is te vinden op www.prolight-sound.com.

Meer van Prolight + Sound :