Audiovisueel

Jun 6, 2023, 8:14
Gratis tickets voor de Prolight+Sound vakbeurs in Frankfurt am Main

Gratis tickets voor de Prolight+Sound vakbeurs in Frankfurt am Main

12 februari 2020

Maak kans op één van de 50 gratis dagtickets voor de Prolight+Sound vakbeurs – The Global Entertainment Technology Show - van 31 maart t.e.m. 3 april in Frankfurt am Main! 

Als potentiële bezoeker kan u via Eventnews & Experience Magazine een gratis dagticket aanvragen voor deze vakbeurs. De eerste 50 lezers die een e-mailtje sturen aan kristof.nelis@messefrankfurt.be met als subject ‘Gratis PLS 2020 ticket – Experience Magazine” krijgen hun gratis dagticket digitaal toegestuurd.

Gedurende 4 dagen zal de Prolight + Sound vakbeurs u als internationale bezoeker een zeer uitgebreid aanbod bieden, gaande van event & stage technologie, verlichting, audio, special effects, AV-media technologie, … tot broadcasting en studio technologie. Dit met tal van nieuwigheden!

Alle beursinformatie alsook een overzicht van de aanwezige exposanten kan u terugvinden op de website www.prolight-sound.com

Uw reis naar Frankfurt am Main - op 1 dag heen & terug met de ICE treinen!

Dankzij de rechtstreekse ICE-hogesnelheidstrein is een beursbezoek nu op 1 dag mogelijk. 6x per dag spoort er een directe ICE tussen Brussel Zuid en Frankfurt am Main. De eerste ICE verlaat Brussel Zuid om 06h25 en bereikt Frankfurt om 09h30. De laatste directe terugreis is mogelijk om 18h29 en komt aan te Brussel om 21h30. Voor meer informatie kan u terecht op de website www.b-europe.com

Details over de Prolight+Sound show:

- Informatie over de openingsuren
- Informatie over je aankomst en verblijf op de beurs
- De Prolight+Sound 2020 exposantenlijst
- Het Prolight+Sound 2020 beursterrein

Meer van Prolight + Sound :