Audiovisueel

Jun 6, 2023, 8:59
Prolight+ Sound: De toekomst van de industrie is groen

Prolight+ Sound: De toekomst van de industrie is groen

07 april 2022

Ondanks alle economische beperkingen heeft de sector de afgelopen twee jaar belangrijke processen in gang gezet. Zo speelt het verantwoordelijke gebruik van natuurlijke hulpbronnen een belangrijkere rol dan ooit tevoren. Prolight + Sound 2022 zal een prominent podium bieden voor dit engagement.

Op 27 april vindt voor het eerst de Green Event Day plaats, waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid in de evenementenbranche. In presentaties, keynote speeches en paneldiscussies zullen experts uit de sector hun licht laten schijnen over de status quo, toekomstige doelstellingen, specifieke oplossingen en best practices.

Bovendien worden fabrikanten van ecologische producten bij het zoeken naar exposanten speciaal gemarkeerd met het ProGreen-icoon in de exposantenlijst.

Een overzicht van alle evenementen en thema’s vindt u hier: Themes & Events

Een nieuw aanbod in de audiosector en meer focus op theater- en podiumtechniek

Met nieuwe speciale ruimtes en presentatieformats versterkt Prolight + Sound de audiosector als steunpilaar van het evenement. Naast systemen voor live geluidsversterking en vaste installaties, zal het een thuis bieden voor muziekproductie, opname en DJ-producten.

Innovatieve producten en technologieën voor theaters en podia zijn een sterke groeipijler van Prolight + Sound. De belangrijkste spelers zullen hun producten en diensten presenteren, van boven- en onder-podiummachines tot platforms, tribunes, hefapparatuur, automatiserings- en gordijntechnologie, en speciale licht- en geluidsregelconsoles voor gebruik in theaters.


Prolight + Sound 2022 opent de deuren voor een succesvolle #restart van de evenementenindustrie!

Van 26 tot 29 april trapt Prolight + Sound het nieuwe vakbeurzenseizoen op gang!  Samen met honderden ondernemingen levert de Messe Frankfurt op deze beurs een krachtig signaal af voor een succesvolle toekomst van de evenementenbranche.

Met nieuwe speciale ruimtes en presentatieformats breidt Prolight + Sound zijn portfolio uit en zet het met de première van de "Green Event Day" ook de betrokkenheid van de sector bij het verantwoord gebruik van natuurlijke grondstoffen in de verf.

Deelnemende exposanten

Belangrijke spelers uit alle takken van de event- en mediatechnologie zullen aanwezig zijn. Bevestigde exposanten op Prolight + Sound zijn onder meer AED, Area Four Industries, Ayrton, Beglec, Bütec, Cast, Chainmaster, Chauvet, Clay Paky, DAS Audio, DTS, Elation, Electro-Voice, ETC, Eurotruss, Fischer Amps, Highlite International, HOF Alutec, InEar, JB-Lighting, Kling & Freitag, König & Meyer, Kvant, L-Acoustics, LEDitgo, Lightpower, Link, Mipro, Movecat, Powersoft, Riedel, Robe, SBS Bühnentechnik, SGM, Steinigke Showtechnik, Waagner-Biro en nog veel meer.

Een volledig overzicht vindt u via de volgende link.

Gratis Prolight + Sound 2022 dagtickets!

Lezers van Eventnews kunnen de beurs gratis een bezoekje brengen. We bieden namelijk een gratis dagticket aan de eerste 25 lezers die een mailtje sturen aan kristof.nelis@belgium.messefrankfurt.com met als onderwerp: “Gratis dagticket PLS 2022 - Eventnews”. Dagtickets kosten normaal 35€ in voorverkoop en kunnen besteld worden via www.tickets.messefrankfurt.com

Meer van Prolight + Sound :