Audiovisueel

Oct 2, 2023, 13:41
Samsung toont toonaangevende displays op ISE 2020

Samsung toont toonaangevende displays op ISE 2020

13 februari 2020

Samsung Electronics duwt de industrie nog een stap verder met een uitbreiding van QLED 8K SMART-schermen, nieuwe toepassingen van The Wall en de presentatie van de nieuwe en verbeterde digitale flipchart Flip 2.

Dit jaar onthult Samsung op ISE de nieuwste QLED 8K SMART-lijn 2020 - 's werelds eerste 8K-display die 24/7 kan worden gebruikt.

De nieuwste QLED 8K (model QPT-8K) biedt een uitzonderlijke beeldkwaliteit. Samsung QLED-tv's staan ​​bekend om hun fascinerende beeldpresentatie, HDR10 + -technologie en 100 procent kleurvolume, plus perfecte kleurnauwkeurigheid en 2.000 nit piekhelderheid. De nieuwe bewegwijzering is ontworpen voor wandmontage en is verkrijgbaar in 65-, 75-, 82- en 98-inch versies, perfect voor een breed scala aan zakelijke behoeften.

The Wall line-up breidt uit tot 583” voor commercieel gebruik

Het innovatieve gebruik van microLED-technologie maakt gloednieuwe functies in digital signage mogelijk. Dit jaar brengt Samsung weer een van de meest spraakmakende doorbraken op het gebied van displaytechnologie: het bekroonde modulaire microLED-display dat bekend staat als The Wall.

Samsung breidt zijn line-up voor The Wall dit jaar uit met The Wall for Business. De nieuwste versie past een toonaangevende visuele ervaring toe voor een breed scala aan commerciële toepassingen, van controlekamers tot omroepcentra, lobby's, ontwerpcentra en meer. The Wall for Business biedt een breed scala aan configureerbare en aanpasbare formaten en verhoudingen van 219- en 292-inch 4K-versies, tot 437- en 583-inch 8K-versies, de grootste ooit onthuld.

Samsung Flip 2: Teamwork vereenvoudigd
Samsung Flip 2 is een intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken digitale flipchart met bijna eindeloze hulpprogramma's voor bedrijven, onderwijs, creatief, retail etc. De bijgewerkte display behoudt alle nuttige functies van het originele model, met een verbeterd ontwerp en nieuwe functies om samenwerking, delen en creatief denken te vergemakkelijken.