Catering

Apr 27, 2024, 5:22
Every summer has its own story

Every summer has its own story

09 juni 2015

Gaston mag zich het zonnigste dakterras van Gent noemen. Tijdens de zomermaanden geniet je er van een slow cocktail, een lichte lunch of een uitgebreid diner, met een spectaculair zicht op de stad, weg van alle drukte. Je proeft er Belgisch-Franse klassiekers met een hoek af, maar je kan er ook eenvoudigweg terecht voor de meest genereuze garnaalkroketten van het land.

De Gentse rooftop verrast je met een wekelijkse zomerse lunch. Gaston schotelt je de Franco-Belgische keuken voor, maar ook vegetariërs komen er aan hun trekken. Bezielers Sebastiaan Tips en Wim De Bruyne zijn beiden vegetariër en staan erop dat de menukaart ook steevast enkele veggie gerechten telt.

Deze zomer pakt Gaston bovendien met heel wat nieuwigheden uit

Naast de gezellige petanquebanen vind je er dit jaar een sympathieke moestuin die het rooftoprestaurant de hele zomer voorziet van zelfgeteelde kruiden en groenten. De experts van Rooffood staan in voor de aanleg van deze groentetuin.

Daarnaast slaat Gaston de handen ineen met Filmfest Gent: verwacht je dus aan een goeie film op een van de zomerse avonden in aantocht.

De twee petanquebanen blijven de ideale zomerontspanning. Daag je vrienden uit voor een tornooi in combinatie met een huisgemaakte cocktail.

Naast frisse cocktails, serveert Gaston ook huisbereide punch. De gezellige table d'amis op het terras is de ideale uitvalsbasis om onder vrienden te genieten van een glas punch of homemade cocktail. En wie klaar is voor een verfrissende variant op de klassieker G&T, waagt zich aan een Peterman tonic.

Bij Gaston drink je ook de exclusieve huischampagne Gaston Chiquet, een zorgvuldig geselecteerde brut die je nergens anders proeft, met 60% Meunier, 15% Pinot Noir en 25% Chardonnay. Het Gentse rooftoprestaurant lanceert deze zomer ook het BYO-concept, oftewel Bring Your Own Wine. Je neemt zelf je favoriete fles wijn mee, betaalt een kleine som kurkrecht en laat die aan je vrienden proeven.

Dorst gekregen?

Reserveer via gaston@coeurcatering.be. Gaston wordt deze zomer de plek bij uitstek om van de Gentse skyline te genieten, of dat nu bij een lichte lunch of een glaasje punch is. Zodra de keuken zijn deuren sluit, verandert het rooftopresto in een gemoedelijke bar.

Praktisch

Van 1 juli tot en met 29 augustus - Rooftop bar & restaurant Gaston - Hurstweg 8 - 9000 Gent - gaston@coeurcatering.be - + 32 496 109 209

  • Open juli & augustus - dinsdag t.e.m. zaterdag
  • Keuken open van dinsdag tot vrijdag, van 12u tot 15u en van 18u tot 22u
  • Op zaterdag keuken open van 18u tot 22u
  • Open bar

www.coeurcatering.be
www.gaston-gent.be

Meer van Coeur Catering :

Coeur Catering