Catering

Apr 29, 2024, 7:42
Foodz Catering verwent u tijdens het Filmfestival van Oostende

Foodz Catering verwent u tijdens het Filmfestival van Oostende

19 juni 2015

Van 11 tot en met 19 september brengt het Filmfestival van Oostende (FFO) opnieuw een resem internationale premières en films naar Oostende. Samen met de organisatie en gastvrouw Maaike Cafmeyer doet Foodz Catering er alles aan om het u en uw genodigden naar de zin te maken. Speciaal voor deze editie stelt Foodz Catering 12 unieke cateringformules voor. In deze cateringformules is telkens het VIP-filmticket, persoonlijke ontvangst, VIP-parking, gebruik vestiaire en de foyer voor de receptie inbegrepen.

Recepties

  • 'Tablefood Classic' vertrekt van het idee dat alle hapjes op de hoge receptietafels gepresenteerd staan bij het binnenkomen van de receptie. Er is geen bediening van de hapjes, maar de genodigden kunnen wel genieten van een ruim assortiment.
    29,90€
  • 'Tablefood Breadbites' volgt hetzelfde principe, maar met een assortiment aan diverse broodhapjes. De formule presenteert zich als de 'deluxe' versie van een broodjesreceptie.
    31,90€°
  • 'Tablefood Mini Sandwich' serveert een trio van belegde mini-sandwiches in houten kistjes op de hoge receptie tafels. Foodz voorziet een assortiment van 5 soorten.
    24,90€°
  • 'Finger foodz' zijn recepties waar alle hapjes met de hand genomen worden, ideaal waar vele genodigden samenkomen in een eerder beperkte ruimte. Uit ervaring weten we dat dit een zeer vlot bediende en gesmaakte formule is.
    34,90€°
  • 'Amuse Cumul' cumuleert fingerfoods en een mooie rondgang aan amuses op bordjes. Deze receptie heeft het voordeel van een fingerfood met dat tikkeltje meer...
    39,90€°

Predrink

Wie enkel een eenvoudige verwelkoming voor de filmvoorstelling wil, kiest voor 'Terroir' 9,90€°* of 'Amuse Trio' 12,90€°* met een trio van tapas of hapjes op hoge staantafels en een glaasje cava-fruitsap. (* exclusief filmticket)

Walking dinner

Onder de noemer 'Foodz Delights' presenteert Foodz een receptie met naast een mooie rondgang van hapjes ook een aanbod aan buffetten voorzien als uitbreiding. Show cooking is voorzien als extra op deze uitgebreide receptie.
59,90€°°

Afternoon

Wie een namiddagvoorstelling prefereert kan kiezen tussen twee formules: een koffie-taartbreak 19,90€°°° of een verfijnde high tea receptie 24,90€°°°

Specials

  • Voor het 'Openingsgala' stelt Foodz dé receptie op de openingsavond voor met een mooie rondgang van fingerfood hapjes en ook een aanbod amuse kleine gerechtjes als uitbreiding.
    95 €°°
  • Gasten die de befaamde 'Sterlegging' willen bijwonen, kunnen opteren voor een speciale per zes personen met champagne en koekjes 'Rosé de Reims.
    150 € per boeking per 6 personen

° 1,5 u / prijs vanaf 10 personen
°° 2 u / prijs vanaf 10 personen
°°° 1 u / prijs vanaf 10 personen

Meer info en reservaties:

Alain Vanden Abeele - marketing PR Foodz Catering - marketing@foodz-catering.be
Inge Deley - algemeen coördinator FF0 - inge.deley@filmfestivaloostende.be

Indien u een arrangementenbrochure per post wenst te ontvangen, stuurt u gerust een e-mail naar marketing@foodz-catering.be

Meer van Foodz Catering :

Foodz