Catering

Apr 29, 2024, 0:25
Eetclusief, uw partner voor bedrijfs- en eventcatering

Eetclusief, uw partner voor bedrijfs- en eventcatering

06 juli 2015

Een luxe ontbijt of broodjeslunch, zakendiner of personeelsfeest, een opendeurdag, ... Eetclusief staat voor u en uw bedrijf klaar om de catering van A tot Z te verzorgen. Wij zijn een getalenteerd familiebedrijf dat streeft naar kwaliteit, creativiteit en perfectie. Een greep uit ons vaste aanbod of een voorstel op maat, alles is mogelijk. Er wordt continu aan nieuwe formules gewerkt om de klanten te blijven verrassen en vernieuwend te zijn.

Enkele getuigenissen van onze klanten:

Karel Van Eetvelt, gedelegeerd bestuurder Unizo vzw

"Wij zijn met Unizo al jarenlang tevreden klant van Eetclusief, eerst als ad hoc-cateraar voor een aantal kleinere events, nadien en tot op vandaag als huiscateraar voor al onze events in onze hoofdzetel. Eetclusief is erin geslaagd voor een grote diversiteit aan gasten, van eigen medewerkers tot eerste ministers en buitenlandse ambassadeurs, steeds een correct en lekker aanbod te creëren en altijd op een zeer flexibele manier in te gaan op onze wensen. Voor mij is Eetclusief een voorbeeld van een goed, gedreven en kwaliteitsvol familiaal bedrijf."

Cosentino Belgium

"Het is een waar genoegen om telkens weer op Eetclusief te kunnen vertrouwen voor een vlot verloop van onze events. Van aanvraag tot eindrealisatie, alles wordt op een even vriendelijke, vlotte en professionele manier aangepakt. Dit wordt eveneens weerspiegeld in het culinaire aanbod dat telkens weer verrast door de variëteit, de fijne smaken en de mooie presentatie. Wij zijn een tevreden klant en zullen zeker niet aarzelen om terug beroep te doen op Eetclusief of om hun diensten aan te bevelen!"


Eetclusief BVBA

Ravenstraat 110
9255 Buggenhout
Tel: 052/37.65.60
info@eetclusief.be
www.eetclusief.be

Meer van Eetclusief :