Audiovisueel

Oct 21, 2021, 14:37
Juan Carlos feliciteert HD*LEDSHINE op Grand Prix van Jerez

Juan Carlos feliciteert HD*LEDSHINE op Grand Prix van Jerez

12 mei 2015

Tijdens de recente Grand Prix van Jerez op 3 mei 2015 bracht de voormalige koning van Spanje Juan Carlos een onverwacht bezoek aan de LED-screeninstallaties op het centrale gedeelte van het F-1 circuit van Jerez de la Frontera.

Het Belgische HD*LEDSHINE kreeg de verantwoordelijkheid om de High Definition LED-screens te plaatsen. Het ging telkens om schermen van 60 m² in P8.

Het was een aangename verrassing voor HD*LEDSHINE toen zij felicitaties kregen van Juan Carlos voor de High Definition LED-screens.

"Hij kwam onaangekondigd onze installaties bezoeken en had een uitgebreid gesprek met de technische ploeg", vertelt Tony Winter.

"Elenco Spain, dat HD*LEDSHINE had ingeschakeld en vertegenwoordigd werd door Juan Thomas, wist in geuren en kleuren de positieve reacties van Juan Carlos over te brengen naar de ganse ploeg. Het evenement was echt een 'last minute'-opdracht, zowel voor Elenco Spain als voor HD*LEDSHINE, maar samen wisten we flexibel en professioneel in te spelen op de wensen van de opdrachtgever en de ter beschikking gestelde middelen. Het resultaat was verbluffend, vanzelfsprekend tot grote tevredenheid van alle betrokken partijen."

En de positive reacties blijven niet zonder gevolg! Er werd al geopteerd voor een nieuwe samenwerking voor het plaatsen van een 220 m² HD-Scherm in Barcelona. De opdracht spreekt van een volledig 'selfsupporting' screen in P8 van 20 m breed x 11 m hoog. HD*LEDSHINE zal hiervoor gebruik maken van hun speciaal ontworpen liftsystemen die een scherm van dergelijke gigantische afmetingen zonder problemen op de juiste plaats en hoogte weten te brengen. Meer nog: deze opstelling garandeert dat het scherm kan blijven functioneren ... zelfs in zeer slechte weersomstandigheden.

Conclusie: voor HD*LEDSHINE ligt de lat nooit te hoog!

Contact:

info@hdledshine.com
www.hdledshine.com

 

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group