Audiovisueel

May 20, 2022, 9:26
HD Ledshine presenteert ‘The Black Pearl’ op Festivak

HD Ledshine presenteert ‘The Black Pearl’ op Festivak

30 oktober 2018

Op 7 en 8 November zal het grootste mobiele scherm ter wereld schitteren aan de entree van de Nekkerhal in Mechelen, die het passende decor biedt voor de professionele vakbeurs Festivak. Bovendien biedt HD Ledshine unieke beursaanbiedingen aan tijdens deze tweedaagse netwerkgelegenheid. Afspraak aan de voet van The Black Pearl of binnen op stand 134!

Het scherm

HD Ledshine lanceerde in april het veelbesproken wereldrecord “The Black Pearl”, een knap staaltje technologie dat vooral internationaal in de kijker staat. De mobiele LEDwall is 144 vierkante meter groot, opgebouwd in minder dan 90 minuten en behaalt 4K beeldkwaliteit. Festivak biedt dan ook de ideale gelegenheid om ook nationaal deze parel extra in de kijker te zetten!

Unieke aanbiedingen

Gezien de Belgische weergoden regelmatig onvoorspelbaar uit de hoek kunnen komen, is er ook binnen de gelegenheid om HD Ledshine te bezoeken en aan te spreken. Op stand 134 is alle informatie verkrijgbaar omtrent The Black Pearl en alle andere schermen uit het productgamma van het bedrijf. Bovendien zijn er interessante aanbiedingen die exclusief tijdens Festivak zullen gelden – kom er meer over te weten op de stand zelf!

Festivak bezoeken?

Heeft u nog geen e-ticket voor dé vakbeurs van de evenementenbranche? Registreer GRATIS via www.festivak.be en ontdek de exposantenlijst en het interessante sprekersprogramma! Als Golden Member van B-ESA raadt HD Ledshine ook ten zeerste aan om ook de stand van Febelux en B-ESA “Bazaar Belge” te bezoeken waar boeiende netwerkmomenten gecreëerd worden!

Led scherm huren? Contact: https://www.hdledshine.cominfo@hdledshine.com

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group