Audiovisueel

Oct 18, 2024, 5:27
HD Ledshine levert LED-schermen voor Pauselijke Mis

HD Ledshine levert LED-schermen voor Pauselijke Mis

17 oktober 2024

Op 29 september vond de Pauselijke Mis plaats in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. HD Ledshine werd ingeschakeld als leverancier van de LED schermen en kijkt met trots terug op een succesvol project.

In totaal werd meer dan 500m² aan LED-schermen geïnstalleerd in het stadion. Aan beide zijden van het podium stonden twee identieke, mobiele LED-schermen van elk 144m² in 4K, die in een mum van tijd werden opgebouwd. Deze schermen, vormen het grootste mobiele scherm duo ter wereld – samen goed voor 288m², een belangrijke troef van HD Ledshine.

Daarnaast werd nog een extra deel van het productgamma in de schijnwerpers gezet tijdens dit historische evenement:

“Speciaal voor en door HD Ledshine werden er vier unieke schaarliftstructuren ontwikkeld,” vertelt Julie De Schrijver, general manager van HD Ledshine. “Deze structuren, waarvan we er voor het pauselijke evenement twee hebben ingezet, bieden een oplossing die tussen mobiele en modulaire schermen in ligt. Waar bij een groot modulair scherm een structuur vanaf nul moet worden opgebouwd, kunnen we met deze systemen direct beginnen met de installatie van de LED-tegels, en bovendien gaan de structuren trapsgewijs omhoog waardoor er geen extra takels of motoren nodig zijn. Dit maakt het mogelijk om snel én efficiënt te werken, wat zowel tijd als kosten bespaart voor de klant."

Deze efficiëntie is kenmerkend voor het hele productgamma van HD Ledshine, dat bekend staat om zijn kwalitatieve mobiele oplossingen. "Voor de Pauselijke Mis was er bovendien de vraag om de schaarstructuren langs beide zijden te voorzien van LED-schermen, en het platform daarnaast beschikbaar te stellen voor pers en media." Elk van de twee ingezette schaarstructuren bood meer dan 91m² aan LED, verdeeld over beide zijden.

Naast deze efficiënte outdoor-oplossingen, waaronder het uitgebreide aanbod mobiele schermen en schaarliftstructuren, biedt HD Ledshine ook indoor producten en vaste installaties aan.

Voor meer informatie of vrijblijvende offertes voor uw LED-project, kunt u contact opnemen via info@hdledshine.com of telefonisch op +32 53 64 54 14.

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group