Audiovisueel

May 20, 2022, 10:33
UITNODIGING: Exclusief Lanceringsevent ‘World’s Biggest Mobile Screen’.

UITNODIGING: Exclusief Lanceringsevent ‘World’s Biggest Mobile Screen’.

03 april 2018

HD Ledshine nodigt de lezers van Eventnews van harte uit op het officiële lanceringsevenement van hun nieuwste unieke project. Op 19 april verwelkomt het bedrijf klanten en relaties voor de exclusieve lancering van ‘World’s biggest mobile screen’, een 144m² groot mobiel scherm, 4K resolutie, 360° draaibaar en zonder truck onder het scherm. Uniek in de wereld!

Het allergrootste mobiele scherm ter wereld zal officieel worden voorgesteld in Denderleeuw op 19 april. Tussen 14 uur en 21 uur zet het bedrijf de deuren open om u kennis te laten maken met de wereld van LED-toepassingen en u te verbazen met hun allernieuwste creatie: Een wereldprimeur van formaat - 144m² pure kwaliteit en dit omringd door verschillende andere nieuwe producten.

Vorig jaar kwam CEO Tony Winter met het idee: “Laten we iets onvoorstelbaar creëren, iets dat tot nu toe onmogelijk werd geacht. Een 144m²-groot mobiel scherm in 4K resolutie!” Nu is het einde in zicht en nodigt het volledige HD Ledshine team klanten, relaties en kennissen uit voor een heerlijk hapje en drankje om het resultaat aanschouwen.

Bent u geïnteresseerd om deze unieke lancering mee te maken?

Stuur dan een mailtje naar info@hdledshine.com met als onderwerp: “144 Launch”, waarbij je de namen van de aanwezigen vermeldt. We zien elkaar op 19 april 2018 – Fabriekstraat 6, 9470 Denderleeuw.

Kan u niet wachten?

Bezoek dan zeker en vast de Prolight + Sound 2018 vakbeurs, waar het scherm voor de allereerste keer zal voorgesteld worden! Standnummer: AG.0 A32.

Meer informatie en updates zijn steeds te vinden op hdledshine.com/worldrecordunit of de HD Ledshine Facebookpagina.

www.hdledshine.com

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group