Audiovisueel

Oct 2, 2024, 5:11
Gigantische LED-schermen schitteren naast het hoofdpodium van 75 jaar Familiehulp

Gigantische LED-schermen schitteren naast het hoofdpodium van 75 jaar Familiehulp

01 oktober 2024

Een van de vele partners die JADA events tijdens dit event voor Familiehulp hebben ondersteund, was HD Ledshine. Het bedrijf uit Denderleeuw is een absolute specialist in LED-schermen, en werd ingeschakeld om aan beide zijden van het hoofdpodium een reusachtig scherm te voorzien.

Om de artiesten op het podium goed zichtbaar te maken voor het hele terrein, heeft JADA events ervoor gekozen om HD Ledshine in te schakelen voor het plaatsen van twee gigantische schermen. “We hebben voorgesteld om hiervoor onze twee grootste trailers in te zetten”, zo vertelt Julie De Schrijver, General Manager van HD Ledshine. “Deze kunnen bijzonder snel en efficiënt worden opgesteld, in amper één uur door slechts één technieker. Bovendien zijn deze trailers ook speciaal gemaakt om links en rechts van een podium geplaatst te worden. Deze trailers hebben een maximaal schermoppervlak van 144 m² per scherm wanneer ze volledig hydraulisch uitgeklapt worden. Voor dit event werd er gekozen om ze in de versie van 117m² te gebruiken. Het is dus een aanpasbaar systeem dat in functie van elk event kan worden aangepast. Zo zijn ze ook beschikbaar in de versie van 91m².”

In weer en wind

De twee schermen van elk 13 meter breed en 9 meter hoog leveren een ongeëvenaarde kijkervaring met diep contrast en 4K resolutie. Bovendien zijn deze schermen perfect wind- (tot 7 beaufort) en regenbestendig, wat tijdens dit event echt wel een must was. Elders op het terrein stonden ook nog 6 andere, compactere schermen van HD Ledshine opgesteld, die dienst deden als informatieschermen.

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group