Audiovisueel

Jul 6, 2022, 3:34
“Kinepolis On Tour” met HD Ledshine door België

“Kinepolis On Tour” met HD Ledshine door België

15 juli 2020

De hele zomer lang trekt Kinepolis door het land met een uitzonderlijke Drive-in beleving op het grootste mobiele LED scherm ter wereld. HD Ledshine levert met “The Black Diamond” een scherm van 144m², 4K resolutie dat binnen de 2 uur op- of afgebouwd wordt en daarmee perfect aansluit bij dit fantastische “Kinepolis On Tour” concept.

Na een succesvolle eerste stop in Maldegem begin juli, trok het scherm naar Bilzen om er in de schaduw van het Alden-Biesen Kasteel topfilms te vertonen als Harry Potter en Beauty and The Beast. “Het grote voordeel van The Black Diamond en The Black Pearl is dat ze niet alleen zeer efficiënt zijn, maar ook kwalitatief zeer hoogstaand.” zegt Julie De Schrijver, Marketing & Project Manager bij HD Ledshine. “Door de coronacrisis zagen we praktisch alle events geannuleerd of verplaatst worden. Drive-in concepten kwamen dan ook als een geschenk uit de hemel en maakten veel goed.”

Naast ‘Kinepolis on Tour’ verzorgde HD Ledshine ook verscheidene andere Drive-in events zoals Drive-in movies op kleinere schaal en Drive-in proclamaties. Eind deze week gaat het andere identieke 144m² scherm ‘The Black Pearl’ zelfs naar Parijs voor een ‘Float-in event’, waarbij de Parijzenaars vanuit een bootje op de Seine kunnen genieten van een filmklassieker. “We zijn uiteraard zeer tevreden dat er ondanks de maatregelen nog zulke originele events mogelijk zijn en dat we hier deel van kunnen uitmaken.” (Julie De Schrijver, HD Ledshine).

‘Kinepolis on Tour’ wordt in goede banen geleid door Mojuice in opdracht van Kinepolis Belgium en in samenwerking met Geronimo. Het topproject loopt nog de hele zomer lang en trekt naar verschillende uitzonderlijke locaties in België. Na Maldegem en Bilzen staan momenteel ook al Brussel, Durbuy, Brugge en Machelen op het programma. Meer info & tickets op www.kinepolis.be/ontour.

Zelf op zoek naar een LED scherm voor drive-in movies, openluchtfilms of andere concepten? Contacteer HD Ledshine voor de beste oplossing voor uw project: info@hdledshine.com / +32 53 64 54 14

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group