Audiovisueel

Nov 27, 2021, 13:03
HD Ledshine breidt indoor LED voorraad uit

HD Ledshine breidt indoor LED voorraad uit

19 oktober 2021

Naast het uitgebreide outdoor mobiele LED aanbod, investeert HD Ledshine nu in een nieuwe stock van meer dan 110m² P2.9 High Quality Black faced indoor LED dat ook 90° hoeken en curved designs zonder problemen aankan.

HD Ledshine staat voornamelijk gekend voor het grote aanbod mobiele outdoor LED schermen van hoge kwaliteit, waarvan de twee identieke exemplaren van ’s werelds grootste mobiele scherm, 144m² in 4K, de kers op de taart vormen. Ook de indoor toepassingen worden regelmatig geüpdatet. Het bedrijf investeerde deze maand in meer dan 110m² nieuwe indoor LED dat vooral meerzijdig is: “We hebben gekozen voor een allround product dat onze bestaande indoor stock perfect aanvult.” zegt Julie De Schrijver – General manager bij HD Ledshine. “Voor verhuur is het een absolute topper: P2.9 Black faced met top beeldkwaliteit, snelle installatie, mogelijkheid tot het creëren van gebogen designs en zelfs 90° hoeken.”

De nieuwe voorraad zal vooral ingezet worden op beurzen, corporate events, livestreams en in-shop advertising. “De coronacrisis heeft ons geleerd dat snelle reactiviteit en flexibiliteit een groot voordeel kunnen zijn. Een diverse en allround voorraad past bij die visie. Daarbovenop staat een persoonlijke aanpak voor elke klant en partner nog steeds centraal.” stelt Julie De Schrijver. 

In het verhuurgamma van HD Ledshine zitten naast de mobiele trailers, die variëren tussen formaten van 28m² tot 144m², dus ook heel wat modulaire mogelijkheden zowel voor indoor als voor outdoor toepassingen. “We kozen ervoor om in 2012 de switch te maken van een algemeen technisch toeleverancier voor events naar een firma die met volle overtuiging gespecialiseerd is in LED. Daardoor kunnen wij de klant niet alleen de meest recente, maar ook de best passende producten voorstellen. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we de nodige knowhow in huis hebben om voor elk project een passend voorstel te kunnen maken dat ook prijs-/kwaliteit de beste fit is, zowel voor verhuur als verkoop.” – Max Verbruggen, Project Managing Director.

Op zoek naar een LED scherm voor jouw event? Zie je mogelijkheden in een partnership? Of ben je geïnteresseerd in de aankoop van een vaste installatie? Contacteer HD Ledshine via info@hdledshine.com of bezoek www.hdledshine.be/indoor voor meer informatie over deze laatste voorraadupdate.

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group