Audiovisueel

Jul 6, 2022, 2:55
Organiseer last minute een coronaproof nieuwjaarsevent!

Organiseer last minute een coronaproof nieuwjaarsevent!

05 januari 2021

Laat het jaarlijkse nieuwjaarsevent van je bedrijf doorgaan en organiseer een alternatief eventconcept! HD Ledshine biedt all-in-one Drive-in pakketten aan waardoor je last-minute voor alle werknemers toch nog een evenement op poten kan zetten.

2020 was een jaar waarbij evenementen een verre droom leken & thuiswerken de norm werd. Hoog tijd om werknemers een hart onder de riem te steken! Het jaarlijkse Nieuwjaarsevenement kan doorgaan in de vorm van een origineel coronaproof drive-in concept! HD Ledshine speelt in op last minute aanvragen: “In deze onzekere tijden is het gewoon onmogelijk om op lange termijn een evenement te gaan organiseren. We zijn té afhankelijk van de huidige maatregelen, waardoor we als eventbedrijf ook snel moeten kunnen inspelen op last minute aanvragen.” zegt Julie De Schrijver, General Manager bij HD Ledshine.

‘Drive-in’ blijkt ook een breder concept te zijn dan de meest gekende ‘Drive-in Movies’: “Drive-in Movies op zich zijn al een super ervaring, maar het kan ook uitgebreider aangepakt worden. Zo bieden we de onder andere de optie om een podium te huren naast het LED scherm, waar dan concerten of stand-up comedy live kan worden gecapteerd. Kortom alles wat techniek betreft kan in het pakket vervat zitten.” HD Ledshine biedt de mogelijkheid om snel een nieuwjaarspakket samen te stellen via www.hdledshine.be/holidays en garandeert een vrijblijvende offerte binnen de 24 uur.

Naast de volledige technische kant van het verhaal, kan HD Ledshine in het geval van grotere events optioneel ook de organisatorische kant voor z’n rekening nemen door voor jou een professionele event planner te gaan inschakelen die alles mee uitwerkt: Van catering, goodiebags en parkingcrew tot het verzekeren van een coronaproof verloop.

“Door het aanspreekpunt voor de klant te centraliseren en ook dankzij onze vaste partners waar wij een goed lopende samenwerking mee hebben, kunnen we snel inspelen op offerte aanvragen en op korte termijn een professioneel concept voorstellen en offerte opleveren”. Vraag zelf je offerte aan via www.hdledshine.be/holidays of neem contact op met HD Ledshine om een eigen concept, klein of groot, uit te werken.

www.hdledshine.be/holidays - HD Ledshine - Fabriekstraat 6, 9470 Denderleeuw

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group