Audiovisueel

May 20, 2022, 9:43
HD Ledshine groeit internationaal

HD Ledshine groeit internationaal

22 augustus 2019

Van de Formula 1 in Duitsland tot de Champs Elysées in Parijs. HD Ledshine kan alweer enkele internationale referenties van formaat (letterlijk en figuurlijk), toevoegen aan hun verwezenlijkingen. Na de succesvolle technische ondersteuning van het pausbezoek in Roemenië, heeft het bedrijf dus alles behalve stilgezeten! Het team blikt vooruit op een internationale toekomst.

De zomer van HD Ledshine werd alvast goed ingezet. “In juni stonden we voor het pausbezoek nog met een totaal van 300m² mobiele LED in Roemenië en de afgelopen weken hebben we vooral in Parijs en Duitsland projecten ondersteund.” laat Julie De Schrijver, Marketing & Project manager weten. Het bedrijf groeit internationaal en zet hier dan ook extra op in. “We werken met verschillende partners en zetten extra in op internationale marketing, met succes!”

HD Ledshine, gevestigd in Denderleeuw, heeft dan ook twee unicums van formaat achter de hand. Midden 2018 werd het eerste exemplaar voorgesteld van ’s werelds grootste mobiele LED scherm. 144m² groot, 16m breed op 9m hoog, 4K resolutie en opgebouwd binnen het uur. In 2019 kwam er meteen een tweede identiek exemplaar bij. “Of er nog een derde zal komen? Daar ga ik me nog niet over uitspreken!” lacht Julie De Schrijver “ ,maar tot nu toe mogen we zeker fier zijn op het parcours van de eerste twee. Én uiteraard ook van alle andere schermen in ons gamma!”

Eind juni schitterden “The Black Pearl” en “The Black Diamond” (zo heten de twee wereldrecords), op het herdenkingsevenement van Karl Lagerfeld in het Grand Palais van Parijs. Begin juli werd de zogenaamde “mooiste openlucht cinema” georganiseerd op de Champs Elysées in Parijs en ook hier werd er op het professionalisme van HD Ledshine gerekend. De kleinere mobiele schermen van 30m² werden intussen verspreid overheen Duitsland en ook eind juli schitterden de schermen op de Formula 1 GP van Duitsland in Hockenheim.

“Voor het Europees Kampioenschap voetbal krijgen we ook nu al verscheidene aanvragen – opnieuw vooral uit het buitenland.” stelt Max Verbruggen, project managing director. “Het belooft dus ook volgende zomer zeer interessant te worden! Voor ons maakt het eigenlijk niet zo veel uit waar of hoe groot het evenement is, elke klant is belangrijk en elk project krijgt de volle 100% aandacht. Wat ons wel opvalt is dat de mobiele schermen steeds interessanter worden voor de klant en dus ook steeds populairder. We blijven hier dan ook verder in investeren.”

“Er staan nog leuke ontwikkelingen op het programma!” zegt Julie De Schrijver. Meer informatie hierover volgt ongetwijfeld binnenkort.

Geïnteresseerd in LED ? Contacteer HD Ledshine voor vrijblijvende informatie of prijzen!

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group