Audiovisueel

Jul 6, 2022, 3:11
‘On the Road again’ – Het all-in-one Drive-in pakket voor elk event!

‘On the Road again’ – Het all-in-one Drive-in pakket voor elk event!

29 oktober 2020

HD Ledshine lanceert ‘On The Road Again’, all-in-one technische ondersteuning voor elk Drive-in evenement. Van zodra events terug toegelaten worden, is Drive-in één van de meest coronaveilige formules. HD Ledshine levert alle technische voorzieningen in één handig pakket op maat. Lees meer…

Drive-in Movies kennen we intussen allemaal, maar ook andere events kunnen van de Drive-in formule gebruik maken. Het is een coronaveilige manier om evenementen die dreigen te worden geannuleerd tóch te laten doorgaan. HD Ledshine lanceert in dit kader “On The Road Again”: all-in-one technische ondersteuning voor het uitrollen van je eigen Drive-in concept. Drive-in muziekoptredens, stand-up comedy, toneel,.. het kan!

Julie van HD Ledshine licht toe: “Van zodra evenementen in het algemeen terug worden toegelaten, is een Drive-in formule één van de meest coronaveilige opties! We vergemakkelijken het proces om een bestaand gepland evenement om te toveren in een Drive-in variant of om een geheel nieuw concept uit te rollen op korte termijn. Door alles te centraliseren in één aanspreekpunt wordt er voor de organisator heel wat tijd bespaard. Elke klant stelt z’n eigen pakket samen waarbij hij of zij zélf beslist welke opties er al dan niet in het pakket betrokken moeten worden. ”

Het basispakket omvat een LED scherm op maat van het evenement inclusief levering, op- en afbouw en permanentie. Daarna kies je zelf uit verschillende opties zoals een podium, FM-frequentie, licht & geluidsinstallaties, live camera captatie en meer. “We zijn uiteraard niet beperkt tot het basispakket en de standaard opties die we hebben uitgerold. Indien er extra vragen of nieuwe ideeën zijn dan gaan we ook daar met plezier aan de slag om een all-in offerte aan te bieden. We hebben dan ook uitstekende partners die ons hierbij op elk niveau kunnen aanvullen.” stelt Julie. “Op dit moment mag er tot grote spijt van onze volledige sector geen enkel evenement doorgaan, maar van zodra de maatregelen ook maar het minste versoepelen vallen Drive-in evenementen onder de meest coronaveilige variant. We blijven dus niet bij de pakken zitten en zetten hier volop op in!”.

Stel jouw Drive-in pakket samen via www.hdledshine.be/drive-in, waarbij je binnen de 24 uur een all-in offerte ontvangt. Of je kan HD Ledshine ook rechtstreeks contacteren via info@hdledshine.com of +32 53 64 54 14.

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group