Audiovisueel

Oct 4, 2022, 6:33
Stranger Things Seizoen 4 lancering in Milaan kiest voor kwaliteit van HD Ledshine

Stranger Things Seizoen 4 lancering in Milaan kiest voor kwaliteit van HD Ledshine

16 augustus 2022

Eind mei 2022 werd het nieuwe seizoen van de Netflix serie Stranger Things in alle grootsheid gelanceerd op verschillende toplocaties van Europa. De organisatie in Milaan koos steevast voor de kwaliteit en efficiëntie van HD Ledshine om meer dan zevenduizend toeschouwers een exclusieve avant-première van de succesvolle Netflix reeks te laten beleven op het bekende Piazza del Duomo. The Black Diamond, ’s werelds grootste mobiele LED scherm, werd ingezet om de eerste aflevering in 4K beeldkwaliteit te lanceren. 

Zevenduizend fans van ‘Stranger Things’, kwamen samen op het Piazza del Duomo in Milaan voor de avant-première van de allereerste aflevering van het vierde seizoen. Het event werd door het italiaanse agency Dude georganiseerd in opdracht van Netflix – voor de weergave van die langverwachte aflevering werd er gerekend op HD Ledshine. “De kwaliteit, het formaat en de efficiëntie hebben onze klant overtuigd” laat Max Verbruggen van HD Ledshine weten. 

The Black Diamond, ’s werelds grootste mobiele LED scherm van maar liefst 144m² in 4K beeldkwaliteit schittert net als z’n tweelingexemplaar The Black Pearl op verscheidene internationale events. Dankzij de korte op- en afbouwtijd is het een uniek geheel dat voor veel events een oplossing biedt: “Op drukke locaties zoals de Champs-Elysées of het Piazza del Duomo is er vaak niet de mogelijkheid en tijd om een modulaire opstelling te bouwen. Met onze mobiele opstellingen hebben we tussen de 60 en 120 minuten nodig – afhankelijk van de locatie – om 144m² LED op te stellen en dit door slechts één technisch verantwoordelijke.” – Max, HD Ledshine.

HD Ledshine is de trotse enige aanbieder van deze wereldrecords en blijft geloven in de kracht van mobiele LED schermen: “Onze grootste troeven zijn niet alleen die efficiëntie die onlosmakelijk samenhangt met alle mobiele schermen, maar ook vertrouwen, ervaring en persoonlijke aanpak”.

HD Ledshine biedt naast een uitgebreid gamma van Mobiele LED schermen ook modulaire oplossingen of vaste installaties aan – “Met meer dan 40 jaar ervaring in technische ondersteuning van evenementen en na meer dan 10 jaar gespecialiseerd te zijn in LED schermen, bieden we voor elk project en voor elke klant steeds de meest geschikte oplossing.” Voegt Julie De Schrijver toe, General Manager bij HD Ledshine.

Voor meer info over het bedrijf en de mogelijkheden: www.hdledshine.com of info@hdledshine.com of +32 53 64 54 14

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group