Audiovisueel

Jan 22, 2022, 10:21
Waarom mobiele LED schermen de toekomst zijn

Waarom mobiele LED schermen de toekomst zijn

08 mei 2018

Wie voor deze zomer nog op zoek is naar een LED-scherm, zal er snel moeten bij zijn. Vooral de nieuwste mobiele schermen zijn momenteel erg populair. HD Ledshine is gespecialiseerd in high definition LED en zet dan ook sterk in op die mobiele markt. CEO Tony Winter legt uit waarom.

“Mobiele LED-schermen zijn de toekomst.” zo luidt het bij HD Ledshine. Het bedrijf is sinds 2012 gespecialiseerd in LED en spitst zich vooral sinds dit jaar toe op mobiele trailers. Het gamma werd enerzijds uitgebreid met 6 identieke mobiele trailers van 28m² die evengoed als 24m² kunnen opgesteld worden en anderzijds met “The Black Pearl”, het grootste exemplaar ter wereld dat bovendien 4K resolutie behaalt. “Voor de WK periode zijn we in ieder geval volledig uitverkocht” zegt Tony Winter. “Naar de toekomst toe zitten er zeker nog extra investeringen aan te komen”.

Tony richtte in 1979 reeds Globe Show Center op, gespecialiseerd in de technische all-in ondersteuning van grote en exclusieve internationale shows en beschikt dus over kilometers kennis en ervaring in de sector.

Efficiëntie

“Mobiele schermen halen het vooral van modulaire constructies dankzij de efficiëntie. Onze mobiele schermen hebben allemaal een op- of afbouw tijd die slechts tussen de 1 en 2 uur in beslag neemt, bovendien heb je met 1 opgeleide technieker meer dan voldoende om het scherm volledig werkende te krijgen. Zeer efficiënt, enorm flexibel en tijdbesparend in vergelijking met modulaire schermen die ter plaatse met een volledig team worden opgebouwd.

Design

“Je hebt verschillende opties, wanneer je met mobiele LED gaat werken. Traditioneel heb je de zogenaamde containertrailers, waarbij er onder het scherm een truck staat. Hier hebben wij zeer bewust niet voor gekozen. Uniformiteit en design zijn 2 van onze basiswaarden, daarom produceren wij enkel en alleen trailers met een flatscreen-design. Geen truck, maar wel een perfect afgewerkte basis die het zicht niet verstoort. De hoge resoluties die onze schermen behalen, maken die ervaring compleet. Dat is iets wat je niet kan vergelijken met modulaire schermen, waarbij je steeds afhankelijk bent van een aparte structuur: truss, stellingen, podia,…”

Prijs

“Dankzij de efficiëntie, ligt de algehele huurprijs van een mobiel scherm lager dan bij de modulaire constructies van hetzelfde formaat. Enerzijds, dankzij de kortere op- en afbouw tijd, anderzijds dankzij de lagere personeelskost. Zowel voor de klant als voor ons dus enorm kostenefficiënt.”

Geïnteresseerd?

Wie geïnteresseerd is in deze nieuwste mobiele trailers, voorzien van de laatste technologieën, kan steeds terecht bij HD Ledshine. Ook voor modulaire schermen kan je bij hen terecht. Meer info via: www.hdledshine.com, mail: info@hdledshine.com of telefoon 053/64.54.15.

www.hdledshine.com

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group