Audiovisueel

Jul 6, 2022, 2:46
Magnimage kiest HD Ledshine als Belgisch distributiecenter

Magnimage kiest HD Ledshine als Belgisch distributiecenter

03 oktober 2017

Magnimage, de wereldwijd gekende producent van professionele controle apparatuur voor diverse types van videoschermen, kiest HD Ledshine als officieel Belgisch distributiecentrum.

Het hoogstaande high-tech bedrijf Magnimage is dé leverancier voor talloze grote bedrijven wat professionele controle apparatuur betreft voor grote videoschermen. Magnimage besliste recentelijk om ook in België een officieel support- & distributiecentrum van het gekende merk op te richten en koos hiervoor resoluut voor het Belgische bedrijf HDLedshine, gesitueerd in Denderleeuw en gespecialiseerd in LED-walls en video applicaties.

HD Ledshine is voornamelijk gekend dankzij hun grote en kwaliteitsvolle megaschermen en maakte reeds vanaf de start gebruik van de Magnimage controllers. Nu zullen zij dus ook met kennis van zaken een contactpunt en opleidingscentrum vormen voor andere bedrijven: “Wij zullen een aanspreekpunt vormen voor Europese klanten en zullen instaan voor distributie en support van Magnimage producten. Het is een uitbreiding van onze activiteiten waar we toch wel fier op mogen zijn.” laat Max Verbruggen weten, projectmanager bij HD Ledshine.

Maar dat is nog niet alles. Er staan verder nog meer belangrijke veranderingen op de agenda van HD Ledshine. Het bedrijf werkt momenteel aan het grootste en beste mobiele scherm ter wereld, een project dat zal worden voorgesteld in februari 2018 op ISE Amsterdam en waarover binnenkort meer gecommuniceerd wordt. Daarenboven nam het bedrijf onlangs 2 nieuwe werkkrachten aan en lieten ze weten dat er tal van projecten op komst zijn.

Voor informatie, demonstraties of vragen over Magnimage producten kan je vanaf nu dus terecht in het hoofdkantoor te Denderleeuw.

Contacteer HD Ledshine voor extra informatie:

info@hdledshine.com

www.hdledshine.com

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group