Audiovisueel

Jan 22, 2022, 9:25
HD*LedShine levert u het grootste scherm van België voor het EK voetbal

HD*LedShine levert u het grootste scherm van België voor het EK voetbal

12 mei 2016

De uitzending van het EK voetbal in Frankrijk op groot scherm lokt steevast veel volk dat graag samen de successen van onze Rode Duivels beleeft. Vanzelfsprekend wil iedereen prachtig scherpe beelden op een zo groot mogelijk scherm. En dat kan perfect dankzij de grote LED-schermen van superhoge kwaliteit van HD*LedShine, dé specialist ter zake. U mag wel niet te lang meer wachten, het is NU of NOOIT.

De aanslagen in Brussel deden bij veel organisatoren van evenementen twijfel rijzen of ze hun activiteiten wel zouden laten plaatsvinden. Ondertussen zijn de gemoederen ietwat bedaard en komt het normale leven terug op gang. Velen denken eraan het EK voetbal op groot scherm uit te zenden. Het is echt echter NU of NOOIT om die evenementen op poten te zetten, want de grote LED-schermen vliegen de deur uit.

Wie dus nog op zoek is naar hoogwaardig kwaliteitsmateriaal om het EK voetbal uit te zenden, klopt liefst zo snel mogelijk aan bij specialist HD*LedShine. Het grootste scherm van België of schermen aangepast aan de plaats van het evenement: iedereen kan nu (nog) terecht bij HD*LedShine. Zij beschikken, zolang de voorraad strekt, nog over schermen vanaf 30m² - 40m² - 60m² - enz. … tot zelfs 220m², en dat allemaal in HD P6 of P8.

Aarzel niet langer en contacteer vrijblijvend info@hdledshine.com.

www.hdledshine.com

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group