Audiovisueel

Feb 25, 2020, 0:58
Panasonic presenteert nieuwe PTZ 4K camera met ultrabrede hoek

Panasonic presenteert nieuwe PTZ 4K camera met ultrabrede hoek

03 juli 2019

Het PTZ-camera-assortiment van Panasonic bestaat tien jaar. Daarom presenteert Panasonic nu een gloednieuw model binnen deze range: de AW-UE4WG/KG. Met deze opvolger van de populaire AW-HE2-camera hebben AV-professionals nog meer flexibiliteit en functionaliteit in handen bij het filmen. Het compacte ontwerp en de hoogwaardige functies maken dat deze camera uitermate geschikt is voor gebruik in bijvoorbeeld kleine klaslokalen, in vergaderruimten en voor live-evenementen.

De hypermoderne AW-UE4 zit boordevol hoogtechnologische functies, zoals 4K-resolutie en een ultrabrede kijkhoek van 111 graden. Dit zorgt voor meer flexibiliteit bij het filmen. Dankzij de extreem brede hoek is de beeldkwaliteit zelfs in de krapste ruimtes zeer hoog. De AW-EU4 heeft een enkele sensor van het 1/2.5-type met 8M pixels, waarmee u prachtige foto's neemt met een resolutie tot wel 4K (3840 x 2160) en ondersteunt het apparaat verschillende videoformaten met 30p/29.97p/25p.

Ook op het gebied van connectiviteit laat de AW-UE4 niets te wensen over. Het model beschikt over HDMI-, LAN- en USB-video-uitgangen en biedt RTSP/RMTP-ondersteuning, zodat u direct kunt livestreamen op grote platforms als YouTube. De camera kan via een USB-kabel van stroom worden voorzien. Dit betekent dat er maar één kabel nodig is voor video-overdracht, camerabediening en voeding via LAN of USB.

 “De AW-UE4 is speciaal ontworpen met AV-professionals in gedachten en heeft een ultrabrede kijkhoek voor flexibele installatie in verschillende soorten ruimtes”, zegt Andre Meterian, Director Professional Video Systems Business Unit EMEA bij Panasonic. “We zijn ervan overtuigd dat de AW-UE4 door de toevoeging van 4K-content, optimale connectiviteit en de optie om video's direct te livestreamen hét toonbeeld is van onze voortdurende innovatie die ons marktleider maakt in de PTZ-industrie.”

De AW-UE4 wordt naar verwachting in oktober 2019 op de markt gebracht.

Ga voor meer informatie over Panasonic Broadcast & ProAV naar:

https://nl.business.panasonic.be/professional-camera/producten-en-accessoires/welkom-bij-ons-proav-assortiment