Audiovisueel

Oct 6, 2024, 6:28
Samen Sterker-concert voor De Warmste Week

Samen Sterker-concert voor De Warmste Week

03 oktober 2024

John&Jane organiseert op 20 december 2024 een Samen Sterker-concert met Astrid Stockman en presentatrice Ella Michiels in de kerk van Ruiselede ten voordele van De Warmste Week.

Als bedrijf investeert John&Jane elke dag opnieuw in duurzaam ondernemerschap. Daar hoort ook zorgen voor de maatschappij bij. “Samen met onze partners willen we verbinding creëren en vlammen we voor al wie zich eenzaam voelt”, zegt managing director Katrien Vermeire. “Wie het event wil ondersteunen, kan zich nog altijd melden.”

Als onderneming ben je maar zo sterk als de maatschappij waarin je onderneemt. “Wanneer we horen dat 1 op de 2 Vlamingen zich soms eenzaam voelt, dan raakt ons dat. Daarom willen we bij John&Jane het goede doel steunen. Hoe? Door te doen waar wij goed in zijn. Elke dag creëren we meerwaarde, ervaringen en mooie herinneringen met audiovisuele technieken voor evenementen. Die positieve vibes willen we nu – samen met onze eventpartners – uitstralen ten voordele van De Warmste Week.”

John&Jane pakt het thema eenzaamheid in handen door mensen van Ruiselede en omstreken samen te brengen met de prachtige stem van sopraan Astrid Stockman en de warme presentatie van Ella Michiels. En dat in de gezellig verlichte kerk van Ruiselede. “Het concert zal een toegankelijke mix zijn van klassieke muziek en hedendaagse nummers, aan elkaar gepraat door Ella Michiels”, zegt Katrien Vermeire, managing director van John&Jane. “We willen een verhaal vertellen via muziek en mensen de verbinding die ze in beleving vinden laten voelen. Dat doen we samen met onze eventpartners. Zo zal Piano’s Maene onder meer de piano leveren waarop Astrid Stockman haar muzikale verhalen zal vertellen.”

Gezamenlijke missie

Wat John&Jane, Astrid Stockman en Ella Michiels gemeenschappelijk hebben? Een passie om emoties op te wekken en mensen te verbinden. De ene met audiovisuele technieken, de andere met haar indrukwekkende sopraanstem en meesterlijke pianospel, of met professionele, hartelijke woorden.

“Je zal de verbinding voelen wanneer je de kerk buiten wandelt”, zegt Katrien nog. “Samen zijn we ervan overtuigd dat muziek en evenementen mensen kunnen verenigen en ontmoetingen mogelijk maken. Daarom ligt het thema van De Warmste Week ons allen zo na aan het hart. We vlammen samen voor al wie zich eenzaam voelt, met een machtig mooi streepje muziek.”

John&Jane zoekt nog extra partners om mee hun schouders onder het event te zetten. Alle informatie vind je op: https://www.johnandjane.be/nl/link/artikel/id/229/Samen-Sterker-concert-t-v-v-De-Warmste-Week

Meer van John&Jane :