Audiovisueel

Jun 22, 2021, 21:43
Creative Rental Solutions versterkt John&Jane
© Jurgen de Witte

Creative Rental Solutions versterkt John&Jane

20 mei 2021

John&Jane uit Ruiselede staat als audiovisueel bedrijf gekend om haar premium service op het vlak van klank, licht, video en decor. Door de fusie met Creative Rental Solutions uit Bissegem (Kortrijk) komt daar nu een audiovisuele partner van formaat bij. Samen bundelen ze hun creativiteit en gaan ze voluit voor events van topniveau. Samen voor een bloeiende toekomst binnen de eventsector.

John&Jane en Creative Rental Solutions delen al jaar en dag dezelfde visie: audiovisuele technieken naar een hoger niveau tillen voor iedere klant en ieder project. Door de krachten te bundelen onder de naam van John&Jane heeft de evenementensector er een krachtpatser bij. De verenigde expertise maakt dat het bedrijf stevig in haar schoenen staat en klaar is voor de toekomst.

 De eventsector doorzwom de voorbije maanden woelige wateren. Bij de heropstart staan ons nog enkele uitdagingen te wachten. Zowel John&Jane als Creative Rental Solutions zijn er van overtuigd dat ze die het hoofd kunnen bieden door samen in te zetten op innovatie en een optimale beleving voor kwaliteitsvolle events. Samen streven ze naar out-of-the-box ideeën en een nog grotere premium beleving van audiovisuele producties.

Together as one

Dat beide bedrijven een grote dosis passie voor het vak en een liefde voor de sector bezitten wordt duidelijk wanneer je weet dat de oprichters van beide bedrijven mee achter de oprichting van #SoundOfSilence zitten. Samen sterk. Samen vooruit. Die boodschap dragen ze al enige tijd uit met de actiegroep en voortaan dus ook met hun zaak.

 Als partners voor eventbureaus, beurzen, festivalorganisaties, cateringbedrijven, enzovoort zetten de hoogopgeleide technici zich keer op keer in, van ontwerp tot afwerking. Voortaan betekent dat een nog betere service, nog meer kennis en een nog hogere kwaliteit. Met hun strijdlust, hun creativiteit en hun knowhow van audio, licht, video en decor garandeert deze samenwerking events van de bovenste plank en van premium kwaliteit.

© Foto’s: Jurgen de Witte