Audiovisueel

May 20, 2022, 9:25
Katrien Vermeire (John & Jane) genomineerd voor prestigieuze ondernemersaward

Katrien Vermeire (John & Jane) genomineerd voor prestigieuze ondernemersaward

19 januari 2022

Jaarlijks bekronen Markant vzw, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen vrouwelijk ondernemerstalent. Dit jaar is Katrien Vermeire een van die genomineerde talenten. Als managing partner van John & Jane, een premium audiovisueel eventbedrijf, staat Katrien aan het hoofd van 20 vaste medewerkers, die aangevuld worden met freelancers. Het bedrijf is goed voor een jaarlijkse stijging van 20 procent. Katrien is iemand met een hart voor de eventsector en een hart voor mensen. 

Het waren twee moeilijke jaren, voor iedereen, en zeker voor de eventsector. Katrien Vermeire stuwde het John & Jane-schip door woelige wateren. Zo richtte ze samen met andere eventprofessionals de actiegroep #SoundOfSilence op en bleef ze voluit geloven in de opportuniteiten van de sector. Met John & Jane trok ze – onder het motto Never waste a good crisis – de kaart van investeringen, met overnames, extra personeel en doorgedreven R&D.

Haar authentieke geloof, inzet en passie voor de sector en voor haar mensen maken mee deel uit van de reden waarom ze genomineerd is voor de Womed Award. Deze award is voor een ambitieuze vrouwelijke onderneemster die minstens vijf jaar zelfstandig is. Er wordt onder andere gelet op maatschappelijke inzet en betrokkenheid, langetermijnvisie, ambities, duurzaam of sociaal ondernemen, … Eigenschappen die aansluiten bij de waarden en normen van Katrien.

Hart onder de riem

Katrien gaat er prat op: “De werknemers en de partners van John & Jane zijn bijzonder belangrijk in dit verhaal. Met hun expertise en audiovisuele ondersteuning maken ze van events een onvergetelijke ervaring, als een team. Het samen streven naar dezelfde doelen en een topresultaat, geeft je bedrijf een eigen identiteit. Dat ik de mensen hierin mag begeleiden en ondersteunen, geeft veel voldoening.”

Dat Katrien genomineerd is voor de Womed Award, is niet alleen een bekroning van haar werk, maar vooral een hart onder de riem. Het brengt de boodschap aan alle vrouwelijke ondernemers dat je met passie en authenticiteit veel kan bereiken. De prijs zou een opsteker zijn voor de hele eventsector, om de rug te rechten en er opnieuw volop tegenaan te gaan, met nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. “Er wacht onze sector veel uitdagingen, maar ook bijzonder mooie jaren waarin beleving meer dan ooit een rol zal spelen”, besluit Katrien.

Meer van John&Jane :