Audiovisueel

Jan 22, 2022, 10:27
Het grootste mobiele HD Ledscherm van Europa

Het grootste mobiele HD Ledscherm van Europa

02 juni 2015

HD*LEDSHINE kan als enige in Europa mobiele HD schermen leveren van maar liefst 220 m² in P8.

Uniek in de wereld, zeker omdat HD*LEDSHINE het doet zonder bijkomende structuren, zonder trusses en zonder grote storende trucks. Integendeel,de opstelling integreert zich harmonieus in om het even welke omgeving...

Wat HD*LEDSHINE te bieden heeft, is het resultaat van jaren Research & Development met als enig doel "anders en beter zijn dan het normaal gebruikelijke".

Als enige in Europa, en waarschijnlijk in de wereld, kunnen zij nu meerdere outdoor schermen leveren van 220 m² in High Definition P8. Het gaat om schermen van niet minder dan 22 meter breed en 10 meter hoog zonder "rock-'n-rollstructuren of storende trucks". Op de I-Lounge vakbeurs in Tour & Taxis in Brussel werd op aanvraag geopteerd voor een 120 m², zoals te zien is op de foto's.

HD*LEDSHINE stelde er ook hun stage-truck voor: een overdekt podium van 11 m x 6 m met een HD-LED SCREEN van 30 m² in P6, volledig autonoom met 55KVA silent generator, basic lights, sound etc. Het toppunt is dat deze in amper 15 minuten wordt opgesteld! Verder was er binnen op de beurs, naast enkele kleinere schermen die kunnen dienen voor conferenties, nog een 4K opstelling met een 15 m breed P3 scherm te bewonderen met motion-interactie.

Heb ook jij plannen?

Contacteer dé specialist in HD Ledschermen vrijblijvend om de mogelijkheden te overlopen:

Mail: info@hdledshine.com
Tel.: +32 (0)53 64 54 14

HD*LEDSHINE staat borg voor gratis advies en gepersonaliseerde demo's.

www.hdledshine.com

Meer van hd ledshine :

HD Ledshine

A Division of of Trendex International /  Globe Show Center Group