Decors & Stands

Jun 6, 2023, 9:20
Bevestiging groeiverhaal beMatrix door opname in ‘Ones to watch’ van de ‘European Business Awards’

Bevestiging groeiverhaal beMatrix door opname in ‘Ones to watch’ van de ‘European Business Awards’

11 september 2019

De beste bedrijven in 34 Europese landen zijn uitgeroepen tot de ‘Ones to watch’ door de organisatie van de ‘European Business Awards’. Elke genomineerde heeft uitzonderlijke prestaties bewezen in één van de 18 EBA-categorieën en weerspiegelen de kernwaarden van het programma: innovatie, succes & ethiek in hun bedrijfsactiviteiten. beMatrix, fabrikant van innovatieve modulaire standbouwsystemen, is geselecteerd samen met 65 andere Belgische bedrijven in deze lijst & krijgt zo wederom erkenning voor hun groeiverhaal in een nichemarkt van standenbouw & events.

beMatrix, gestart in 2004 door huidige CEO’s Stefaan Decroos & Edwin Van der Vennet, kent de laatste  jaren een immense groei. In 15 jaar tijd is het globale omzetcijfer gegroeid van 1 tot 35 miljoen euro, is men globaal met meer dan 165 personeelsleden actief & zijn de beMatrix systemen wereldwijd verkrijgbaar in 63 landen via divisies in USA, UK, Nederland, Frankrijk, Scandinavië, Azië en Australië.

CEO Stefaan Decroos & Edwin Van der Vennet: “Wij zijn enorm trots op deze erkenning & hopen ook de volgende jaren deze positieve spiraal verder te kunnen zetten – wij willen dan ook alle medewerkers; de ‘beManiacs’ & onze trouwe klanten & partners bedanken voor hun inzet & vertrouwen in beMatrix de afgelopen jaren”

Een van de redenen tot opname in de ‘Ones to watch’, naast de sterke, maar stabiele financiële groei, is de inzet van beMatrix op het gebied van R&D & het belang van ‘sustainability’ in de ontwikkeling van productgamma.

 “Verder willen we de komende jaren ook nog meer inzetten op marketing & communicatie – we kunnen immers de meest fantastische systemen ontwikkelen, de mogelijkheden van onze oplossingen moeten nog meer gekend zijn bij onze klanten, de standenbouwers & hun klanten, bedrijfsleiders & marketeers”, citeert Marketing Manager, Pieter Lecluyse.

Bedrijven op de lijst 'Ones to Watch' komen uit alle sectoren; van productie tot detailhandel, landbouw tot technologie en alle maten; van startups tot multinationals. Elk bedrijf op de lijst krijgt nu de kans om deel te nemen aan een van de 18 categorieën van de European Business Awards om zo de nationale winnaar in hun land te worden. Als ze succesvol zijn, nemen ze deel aan de grote finale in december 2019, waarna de twaalf Europese winnaars bekend worden gemaakt. beMatrix ging in 2018 in Warschau lopen met de hoofdprijs in de categorie ‘turnover 0-25 million €’

De ‘Ones to Watch voor elk land’ zijn te vinden op www.businessawardseurope.com

Meer van beMatrix :