Decors & Stands

Oct 2, 2023, 12:11
Disinfect Group gaat zijn desinfectietunnels wereldwijd aanbieden dankzij partnership met beMatrix

Disinfect Group gaat zijn desinfectietunnels wereldwijd aanbieden dankzij partnership met beMatrix

16 juni 2020

Disinfect Group, fabrikant van veilige toegangsoplossingen voor expohallen en beurslocaties, musea, stadions en sporthallen, muziektempels en concertgebouwen, luchthavens en pretparken, gaat samenwerken met beMatrix, ’s werelds toonaangevende fabrikant van modulaire standenbouw-systemen. Concreet wordt beMatrix de officiële leverancier van het kadersysteem voor de opbouw van de desinfectietunnels van Disinfect Group.

Disinfect Group is gespecialiseerd in veiligheidsoplossingen op maat, waaronder desinfectietunnels aan de ingang van drukbezochte locaties. Wanneer bezoekers, fans, klanten, gasten of personeelsleden door deze tunnels stappen, wordt een eigen ontsmettingsmiddel in minuscule druppeltjes verneveld. Op die manier heeft iedereen die op de drukbezochte locatie aanwezig is, vooraf een hygiënische en desinfecterende behandeling ondergaan. Dieter Veulemans, oprichter van Disinfect Group: “Onze units verhogen niet alleen de veiligheid op een locatie, ze geven alle aanwezigen ook een geruster gevoel. Op die manier groeit het vertrouwen van bezoekers om opnieuw naar dergelijke drukke plaatsen te durven komen.”

De kaders van beMatrix laten Disinfect Group toe om toegangsoplossingen op maat te bouwen die aangepast zijn aan de capaciteit van elk gebouw. Frederic Libbrecht, Sales Director bij beMatrix: “We zijn trots dat we als partner van Disinfect Group kunnen bijdragen aan de heropstart van de activiteiten op deze grote locaties. Onze kadersystemen zijn zeer gebruiksvriendelijk en kunnen zonder gereedschap in elkaar worden gezet. Ze bieden Disinfect Group de mogelijkheid om bezoekers van kop tot teen te desinfecteren, hun temperatuur te meten of ze te tellen. Op onze LEDskin®-schermen kunnen bovendien ook informatieve videoboodschappen of promofilmpjes afgespeeld worden.”

Tom Eatenton, CEO van Disinfect Group: “Dit partnership is zeer belangrijk om onze productie- en leveringscapaciteit te vergroten en ons als een wereldwijde aanbieder van toegangsoplossingen te positioneren. beMatrix is de wereldwijde leider op het vlak van modulaire (standenbouw)systemen en dankzij hun ondersteuning zullen we enerzijds onze geografische dekking snel kunnen uitbreiden en anderzijds toonaangevende oplossingen bieden aan onze klanten.”

Nu de wereld stilaan herademt na de COVID-19-pandemie, blijkt uit recent onderzoek dat veel mensen nog terughoudend zijn om naar grote evenementen of drukbezochte locaties af te zakken. De gezamenlijke oplossing van Disinfect Group en beMatrix kan die angst helpen wegnemen. “Onze desinfectietunnels, met 1 tot 16 doorgangen, kunnen we perfect aanpassen aan de verwachte bezoekersaantallen van beurzen, festivals, sportwedstrijden, … We installeren ze zowel buiten als binnen”, aldus Eatenton. “We zijn ervan overtuigd dat deze tunnels de toekomst zijn in het post-coronatijdperk.”

Meer van beMatrix :