Decors & Stands

Oct 2, 2023, 13:19
beMatrix werkt mee aan duurzame vaccinatiecentra

beMatrix werkt mee aan duurzame vaccinatiecentra

15 december 2020

beMatrix, producent van modulaire & aluminium standenbouwsystemen, werkt proactief mee om de bevolking van ons land op een veilige manier van het vaccin te voorzien. beMatrix biedt verschillende oplossingen die aantonen wat modulaire constructies en splitwanden kunnen betekenen voor de opkomende vaccinatiecentra.

Het vaccin-taskforce is met man en macht een vaccinatieplan aan het opstellen om alle verschillende bevolkingsgroepen aan beurt te laten komen. De eventsector kan én wil hier een rol in spelen. Sport- en evenementhallen kunnen snel omgebouwd worden tot een vaccinatiecentrum. Het modulair kadersysteem van beMatrix laat toe om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. In de oplossingen die beMatrix biedt, houden ze rekening met het volledige vaccin-proces: vanaf het binnenkomen en registreren tot en met het veilig verlaten van het centrum. Deze fasen vinden telkens plaats in aparte kamers, waarin de afstand en privacy te allen tijden gerespecteerd wordt.

"Door voor deze creatieve en duurzame oplossing te kiezen, kan het vaccin-taskforce van elke sporthal, beurshal of evenementruimte een veilig vaccinatiecentrum maken. Daarnaast hopen we hiermee voor de standenbouwsector en hierbij dus onze klanten terug perspectief te creëren", vermeldt Stefaan Decroos (CEO beMatrix).

Het systeem is uiterst stevig en hierdoor eindeloos herbruikbaar. Daarnaast zijn de kaders zeer licht en dus uitermate ergonomisch: de plaatser hoeft niet met zware structuren te sleuren en bovendien blijven het transportgewicht én bijgevolg ook de uitstoot beperkt.

Meer van beMatrix :