Decors & Stands

Jun 6, 2023, 8:43
MOTIONskin: creëer impact door een combinatie van print, beweging & licht !

MOTIONskin: creëer impact door een combinatie van print, beweging & licht !

13 september 2018

De prints op uw stand moeten steeds de nodige kracht uitstralen, zodat deze weergeven wie je bent en de bezoekers naar je beursstand trekken, midden een drukke beurshal vol andere verleidingen & concurrenten. Terwijl een goed getraind sales team & tal van ‘pre-show’ activiteiten potentiële prospecten moeten aantrekken op uw stand, kunnen de beelden op uw stand de slaagkansen van uw beursdeelname maken of kraken.

Vijf verschillende elementen zorgen er immers voor dat displays & groot formaat prints visueel aantrekkelijk zijn op de beursvloer: kleur, licht, beweging, geluid & geur.

De nieuwe dynamische lichtbak, MOTIONskin, groepeert kleur, licht & beweging in één product.

Je hebt immers slechts 3 seconden om indruk te maken op diegene die voorbij wandelen bij uw stand!

Met MOTIONskin vult beMatrix een vraag in die al langer leefde bij standbouwers & die de brug maakt tussen het standaard gamma lichtbakken & LEDskin, een LED tegel die perfect ‘seamless’ integreerbaar is met het gekende kadersysteem met de grote gaten.

Net als LEDskin, is MOTIONskin aangepast aan het beMatrix DNA & past deze perfect in het vertrouwde frame in termen van hoogte, breedte en dikte. Het is heel eenvoudig om verschillende kasten in elke richting aan te sluiten met dezelfde hulpmiddelen die u gebruikt om uw standaard beMatrix frames op te bouwen. Met MOTIONskin haal je alvast het beste van 2 werelden in huis!

Over beMatrix

beMatrix is een Belgische producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, events en displays. Innovatie zit in ons DNA en heeft van beMatrix een echte trendsetter gemaakt in de internationale standenbouwwereld. Het heruitvinden van systemen voor standenbouw en evenementen, dat is onze missie.

Het beMatrix kadersysteem biedt het beste van twee werelden: de eindeloze mogelijkheden van maatwerk gecombineerd met de voordelen van een modulair en herbruikbaar systeem. De profielen- en kadersystemen zijn van aluminium, waardoor ze een quasi oneindige levensduur hebben, maar ook supersnel op- en afgebouwd kunnen worden. beMatrix biedt het volledige assortiment voor de modulaire standenbouwer aan : panelen, textiel, klittenband, meubels, verlichting enzoverder. De productie vindt plaats in eigen werkplaatsen, met behulp van de meest geavanceerde productie- en grafische methoden en apparatuur.

beMatrix, met hoofdzetel in Roeselare (België), wil wereldwijd haar klanten van dichtbij ondersteunen via haar internationaal verkoopnetwerk, met divisies in de USA, UK, Scandinavië, Australië en Azië. Het doel is immers om de standenbouwers en hun klanten internationaal en waar mogelijk lokaal te kunnen bedienen.

Recent won beMatrix een If Design Award met LEDskin®, een in hun systeem integreerbare LED-tegel, & werd beMatrix ook nog uitgeroepen tot winnaar van de European Business Award (categorie: omzet tot 25 miljoen € omzet) tijdens de grote Europese finale in Warschau, Polen.

Meer informatie over beMatrix is beschikbaar op www.beMatrix.com of in de brochure.

www.bematrix.com

Meer van beMatrix :