Decors & Stands

Oct 2, 2023, 14:10
beMatrix valt opnieuw in de prijzen!

beMatrix valt opnieuw in de prijzen!

14 juni 2019

MOTIONskin® van beMatrix krijgt het DesignX50 label. DesignX50 – Designregio Kortrijk Award is een platform in boekvorm waar de beste innovatie producten van West-Vlaanderen in de spotlights worden gezet.

Het boek brengt de verhalen achter de innoverende bedrijven en hun producten. De regio Kortrijk-Ieper-Roeselare-Waregem staat als topregio voor de creatieve maakindustrie bekend voor haar vooruitstrevende bedrijven en ontwerpers. Een regio die ook deel uitmaakt van UNESCO Creative Cities Network (UCCN) en die design thinking ademt. Dit is voelbaar in het ontwerponderwijs, de creatieve maakindustrie, internationale evenementen en inspirerende openbare ruimtes.

De MOTIONskin® heeft duidelijk indruk gemaakt op de jury van Designregio Kortrijk. Dankzij de innovatie kracht van de MOTIONskin® krijgt beMatrix namelijk voor de 3e maal het DesignX50 LABEL én een plaats in het DesignX50 boek (n° 7). In 2015 werd het b62® kadersysteem al bekroond met deze erkenning, in 2017 viel LEDskin®, een ledtegel met het beMatrix DNA, deze erkenning te beurt.

De voorstelling van het boek DesignX50 LABEL gaat door in oktober 2019 tijdens de ‘Kortrijk Creativity Week’, de nieuwe naam voor ‘Week van het Ontwerpen’.

MOTIONskin® - Niets is krachtiger dan licht & beweging!

Een beursstand of winkelpunt is vaak statisch en niet altijd even sexy. Met MOTIONskin® biedt beMatrix standhouders nieuwe mogelijkheden om van hun stand een absolute eyecatcher te maken. Achter een op het eerste gezicht eenvoudig textieldoek, strakgespannen op een aluminium frame, zitten geprogrammeerde leds verwerkt. Wanneer die geactiveerd worden ontstaat een fascinerend licht- en beeldspel dat alle aandacht trekt & bepaalde zones van uw print kan accentueren. Met MOTIONskin® krijgt een beursstand op een eenvoudige manier meer dynamiek en uitstraling. Deze innovatie, die het midden houdt tussen een lichtbak en een ledscherm, past perfect in het bestaande kadersysteem voor beursstanden van beMatrix, waardoor het gemakkelijk op verschillende manieren en in alle gewenste richtingen kan worden geïnstalleerd en gecombineerd. Het lichte, aluminium frame van de MOTIONskin® is herbruikbaar en biedt dus ook een antwoord op de wegwerpcultuur die vaak heerst na afloop van een beurs.

Meer van beMatrix :