Decors & Stands

Jun 6, 2023, 7:14
‘Clash of the contrasts’ illustreert mogelijkheden beMatrix standenbouwsysteem

‘Clash of the contrasts’ illustreert mogelijkheden beMatrix standenbouwsysteem

18 juni 2018

beMatrix draagt innovatie hoog in het vaandel, niet enkel in productontwikkeling, maar ook in hun communicatie. En dat wordt dit jaar niet anders! In 2018 neemt de onderneming met tal van initiatieven de tijd om ’25 Years of frame’ te vieren en in de verf te zetten. Midden juni verzamelen alle beMatrix stakeholders, leveranciers, klanten, bePartners, … voor een groots event te Roeselare.

Dit wordt tevens ook de start van een heuse roadshow: in juni en juli 2018 reist de ‘beMatrix Academy Tour’ namelijk door Europa met een ingenieus ingerichte showroom op wielen.

Clash of the contrasts

Met de nieuwe ‘Clash of the contrasts - campagne’ zorgt beMatrix voor een stijlbreuk in de heersende beeldvorming in de eventsector. Net als op vlak van productinnovatie, wil het immers ook in de communicatie onderscheidend zijn.

“Het leven van de standenbouwer makkelijker maken, comfort bieden, dat is ons doel. We maken geen systemen, maar bouwen samen aan een allesomvattend modulair verhaal met eindeloze mogelijkheden. We kunnen dat doordat we puur, ruimdenkend zijn en continu blijvend innoveren. Zo ondernemen we steeds vol passie en op een duurzame manier, zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun vakmanschap”. Vanuit die visie hebben we onze nieuwe campagne opgezet, legt Pieter Lecluyse, Marketing Manager bij beMatrix, uit.

De wereld van beMatrix heeft eindeloze mogelijkheden

Het is een wereld van tegenstellingen. Van extremen. Het is niet te temmen. Niet in één hokje te steken. Wanneer u denkt er alles over te weten, alle mogelijkheden gezien te hebben, wordt u verrast door alweer een andere kant van beMatrix.

Met deze invalshoek laat beMatrix in hun nieuwe campagne de vele mogelijkheden zien. De tegenstellingen ook, en de extremen. Zowel in beeld, als in animatie, én in woord:

  • be different, be the same
  • be seen, be invisible
  • be small, be huge
  • be linear, be curved
  • be today, be tomorrow
  • be the original, be the innovator

De nieuwe beelden passen ook perfect bij de waarden die beMatrix in al zijn facetten wil uitstralen: Respect, Passie & Samen. Het evenement ’25 years of frame’ op 14 juni te Roeselare wordt de officiële lancering van de beelden. De nieuwe beMatrix campagne wordt nu overal uitgerold: van de eigen showroom in Roeselare & Norcross (USA), tot in de showrooms van bePartners en in alle online & offline bedrijfscommunicatie.

www.bematrix.com

Meer van beMatrix :