Decors & Stands

Jun 6, 2023, 8:16
Grenzeloze creativiteit met beMatrix

Grenzeloze creativiteit met beMatrix

31 oktober 2018

Het kadersysteem van beMatrix verzoent het modulaire met fijn maatwerk. Eerst bouwt u het geraamte op en dan werkt u af met uw invulling. Het systeem biedt voor nagenoeg elke constructie een oplossing, de mogelijkheden met het beMatrix kadersysteem zijn eindeloos!

Standaard wordt meestal gekozen voor materialen als forex, dibond of doek met siliconepees. Echter door een creatieve materiaal- en afwerkingskeuze kan u het onderscheidend vermogen van uw stand nog verhogen! Tevens kan ons systeem nagenoeg elke vorm aan en indien standaard niet beschikbaar, maken we graag een module op maat.

 “be Inspired” – met deze cases waar gebruik gemaakt werd van alternatieve invullingen:

03Op het autosalon in Brussels Expo pakte Maserati uit met deze prachtige open stand. De aluminium structuur werd afgewerkt met blauwe Alcantara Tegels: een kunststof die gebruikt wordt al alternatief voor suède in de kleding en meubelindustrie. De stof bestaat uit een combinatie van dicht geweven microvezels en bestaat voor 68% uit polyester en voor 32% uit polyurethaan.

06

Standbouwer Total-e koos voor een echte blikvanger op de stand van Diresco op de recentste editie van Batibouw te Brussel. Hij bekleedde een deel van de structuur met namaak mos. Vind jij de deur?

07

Nog op Batibouw werd de ‘Outdoor Living’- stand van Renson dan weer uitbekleed met verniste, grenen planken van verschillende breedtes.

beMatrix ontwikkelde ook de eerste echte integratie van een LED wand in een bestaand modulair kadersysteem, “LEDskin®”. Kader en aankleding versmelten tot één topproduct: een digitale drager met dynamische inhoud. De LEDskin® werd bekroond met de prestigieuze Red Dot Award: Product Design 2017 en de IF Design Award 2018. Hiermee kunnen in tegenstelling tot standaard LED walls heel creatieve opstellingen mee gecreëerd worden, van mozaïek tot integratie van bogen, hoeken, …

11
12

Internationaal netwerk

beMatrix heeft 3 productiesites en wereldwijd verschillende service hubs om van dichtbij ondersteuning te kunnen bieden.

Als fabrikant rekent beMatrix op de expertise van zijn klanten, de standenbouwers, voor het uitwerken van dynamische en opvallende standen met de beMatrix kaders, toebehoren en LEDskin®. Het bePartner netwerk groepeert de echte ambassadeurs van het beMatrix kadersysteem, elk met hun eigen specialisatie: standenbouw, prints, LEDskin®, rental, double deck…

bePartners Netwerk:

https://www.bematrix.com/nl/partners/

Meer van beMatrix :