Decors & Stands

Mar 19, 2024, 6:48
beMatrix kijkt tevreden terug op Intercontinental days 2018

beMatrix kijkt tevreden terug op Intercontinental days 2018

24 mei 2018

beMatrix, fabrikant van modulaire aluminium standenbouwsystemen, nodigde begin mei terug zijn topklanten – bePartners Build – uit voor een tweedaags seminarie. Hier werd de toekomst & distributie van het kadersysteem in al zijn facetten aangekaart in open debat, gekoppeld aan inspiratiesessies gerelateerd aan de event- en standenbouwsector.

Deze keer vonden de Intercontintal days plaats in de nieuwe kantoren & productie van beMatrix USA in Norcross, Atlanta (USA).

Met deze inspraakcultuur probeert beMatrix in te spelen op land specifieke wensen en behoeften van zijn bePartners Build, want naast de voorstelling van de toekomstplannen & innovaties van beMatrix, was de hoofdbedoeling om feedback te verzamelen uit de markt, specifiek over enkele prototypes & verkoops- en distributiestrategieën.

“Zo kunnen we volop focussen op de vraag van de markt & onze werkwijze, productgamma aanpassen aan de nieuwe trends uit de verschillende markten”, benadrukt CEO Stefaan Decroos het belang van deze Intercontinental Days.

Naast de debatten was er ook ruim tijd voor netwerking, om samenwerking tussen onze al onze globale partners te stimuleren. Met resultaat, getuigt Bev Gray van Exhibit Edge (Virginia, US): “Een paar dagen na de Intercontinental Days werden we reeds gecontacteerd door één van onze collega’s bePartner Build uit Europa voor een opbouw in onze regio & we maken ons op voor een 2e gesprek met klanten uit Australia. Keep it coming!”

Voor de netwerk momenten trokken de bePartners naar het Sun Dial Restaurant voor een diner met zicht op de skyline van Atlanta & kon men supporteren voor de Atlanta Braves tijdens een – voor velen de eerste keer - baseball introductie.

Nigel Targett van Symbiosis (Londen, UK) bevestigt: “Ik had vooraf geen specifieke verwachtingen, maar was aangenaam verrast – Ik kan andere bePartners enkel aanraden om de Intercontinental Days bij te wonen, het was de perfecte mix tussen info verzamelen, netwerken & ontspanning. Ik ben dan ook uitermate trots om deel uit te maken van dit bePartner Build - network.“

www.bematrix.com

Meer van beMatrix :